IEŠKOME TESTUOTOJŲ: AVON kviečia išbandyti naujoves - kvepalus porai ir veido kremą

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: AVON kviečia išbandyti naujoves - kvepalus porai ir veido kremą

23. Oct 2015, 11:08 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klube esate išbandžiusiusos daugelį įvairių produktų - nuo maisto gaminių iki kosmetinių ar higienos priemonių. Šįkart jums suteikiame galimybę pirmą kartą testuoti AVON kompanijos naujus kūno aromatus... PORAI! Taip taip, taigi ir nuomonę turės išreikšti ne tik moteris, bet ir jos vyras ar gyvenimo partneris.

Moteriškas kvapusis vanduo "Avon Attraction" (50 ml) ir vyriškas tualetinis vanduo "Avon Attraction" (75 ml)

20151020134943-88487.jpg

„Avon Attraction“ – tai pirmieji AVON aromatai, pažadinantys abipusę traukos jėgą. Uždaryti minimalistinio stiliaus buteliukuose, Jai ir Jam sukurtos kvapų kompozicijos įkūnija kibirkštį tarp mylimųjų. Aromatas Jai primena to pirmo prisilietimo jausmą - gervuogių esencija vilioja, o muskuso akordai ir prabangus vanilinis gintaras skleidžia vylingus aromato kerus, kurie suartina. Aromatas Jam sukomponuotas iš imbiero šaknies, it magnetas prikaustančio muskuso ir svaigios dūminės medienos, uždegs tikrą jausmų ugnį. 

Dėmesio! Testavimui atrinksime 3 PORAS, kurios išbandys šiuos kvepalus ir parašys išsamų atsiliepimą su nuotraukomis!

Bet tai dar ne viskas! Pristatome dar vieną AVON naujieną!

Senėjimą lėtinantis veido kremas ,,Anew Ultimate Supreme“ (50 ml)

20151020135128-30808.jpg

Jauninamajame kreme AVON „Anew Ultimate Supreme“ esantis kompleksas Celluvive stimuliuoja ląstelių apsivalymo procesą, kurio metu pašalinami pažeisti ląstelių fragmentai, o prabangus juodųjų perlų ekstraktas drėkina odą ir saugo ją nuo glebimo. Kremas atkuria stangrumą, padaro veido kontūrus pastebimai tikslesnius, o gilios veido ir kaklo raukšlės atrodo akivaizdžiai mažesnės. Be to, kremas tinkamas naudoti ir dieną, ir naktį, todėl pakaks tik jo vieno.

Šio kremo testavimui atrinksime 7 moteris, kurios pasiryžusios išbandyti ir aprašyti taipogi išsamų atsiliepimą su nuotraukomis!

KĄ DARYTI, NORINT PRENTENDUOTI Į ŠIUOS TESTAVIMUS:

-Redakcijos e-paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt laiško paskirtyje pirmiausia parašykite, ką norėtumėte išbandyti - kvepalus porai ar kremą?

-Kodėl norite išbandyti šiuos Avon produktus?

-Ar esate bandę anksčiau ką nors iš Avon?

-Gerai apgalvokite, ar tikrai esate pasiryžusios surasti laiko testuoti kvepalus ar kremą vieną savaitę ir atsiųsti išsamų blogą su nuotraukomis?

Laukiame jūsų laiškų jau dabar!

Testuotojas atrinksime ir paskelbsime spalio 26 d.

www.avon.lt

 

20150421143835-12033.jpg

as noreciau krema isbandyt

laura ir noidas laura ir noidas 24. Oct 2015, 17:39

as noreciau isbandyti krema

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 23. Oct 2015, 15:17

Kadangi atsiliepė labai daug moterų, norinčių išbandyti Avon kvepalus, tad šiuo metu laukiame norinčiųjų išbandyti AVON KREMĄ VEIDUI! Rašykite laiško paskirtyje "Avon kremo testavimui": redakcija@mamyciuklubas.lt