Ieškome norinčiųjų išbandyti naujus produktus iš „Multi-Mam“!

Ieškome norinčiųjų išbandyti naujus produktus iš „Multi-Mam“!

31. Mar 2022, 11:03 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

„Multi-Mam“ – tai natūralių produktų linija, skirta palengvinti nemalonius pojūčius laikotarpiu po gimdymo ir maitinant krūtimi. „Multi-Mam“ linija sukurta, galvojant apie mamomis tapusias moteris ir siekiant joms padėti jaustis patogiai, pasirūpinti savimi ir mėgautis motinyste nuo pirmosios dienos.

Tik laiminga mama gali užtikrinti savo kūdikiui geriausią gyvenimo pradžią, todėl net ir tokiu sudėtingu laikotarpiu yra labai svarbu nepamiršti pasirūpinti savimi.

Pristatome du šios natūralios produkcijos gaminius ir kviečiame išbandyti:

„Multi-Mam After-Birth“ purškiklis 

  • Greitas raminamasis poveikis;
  • Padeda odai natūraliai atsigauti;
  • Apsaugo ir drėkina;
  • Veganiškas ir be kvapiųjų medžiagų.

„Multi-Mam After-Birth“ purškiklis nuramina, apsaugo ir sudrėkina jautrią lytinių organų srities odą išorėje, kuri dažniausiai gali būti jautri po gimdymo. Jis taip pat padeda odai natūraliai atsigauti. „Multi-Mam After-Birth Spray“ purškiklis yra švelnios, veganiškos formulės, pagamintos iš tokių natūralių sudedamųjų dalių, kaip Provanso rožė (Rosa centifolia) ir tikrasis alavijas (Aloe vera) – jis puikiai tinka apsaugoti odą lytinių organų srityje.

Neturintis kvapiųjų medžiagų ir patikrintas dermatologų. Patogus ir higieniškas smulkiai purškiantis purškiklis gali būti naudojamas visais kampais, net ir jį apvertus (360 laipsnių). Viskas sukurta taip, kad padėtų jums.

„Multi-Gyn“ kompresai

  • Raminamasis poveikis jautriai odai po gimdymo;
  • Palaiko odos natūralų gijimo procesą;
  • Unikalūs, minkšti, apsaugantys kompresai;
  • Idealūs naudoti po gimdymo.

„Multi-Gyn“ kompresai ramina jautrią intymią vietą ir palaiko gijimą. Idealūs naudoti po gimdymo. „Multi-Gyn“ produktai gydo makšties sutrikimus atkurdami natūralią makšties floros pusiausvyrą. Kai makšties flora yra subalansuota, ji yra natūraliai apsaugota nuo bakterijų ir mielinių infekcijų.

Tačiau, kai pusiausvyra yra sutrikdoma, gali išsivystyti tokie sutrikimai kaip niežėjimas, išskyros, nemalonus kvapas, sausumas arba infekcijos, pavyzdžiui, bakterinė vaginozė (BV) ir makšties mielinė infekcija (candida). „Multi-Gyn“ produktai, atkurdami šią pusiausvyrą, ne tik gydo makšties sutrikimus, bet suteikia tiesioginį palengvėjimą. Viena iš pagrindinių sudedamųjų dalių – 2QR kompleksas palaiko natūralų gijimo procesą ir makšties floros pusiausvyrą.

Kas gali dalyvauti testavime?

Išbandyti šiuos produktus kviečiame mamas, kurios neseniai susilaukė kūdikio (gali būti keli mėnesiai) arba žindo mažylį. Rašykite mums laišką, nurodydami, kodėl norite išbandyti šiuos natūralius produktus. Laišką siųskite: redakcija@mamyciuklubas.lt Su atrinktomis mamomis susisieksime asmeniškai.