IEŠKOME moterų, norinčių išbandyti 1 dienos DETOX sulčių programą

IEŠKOME moterų, norinčių išbandyti 1 dienos DETOX sulčių programą

29. Jun 2017, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Norinčioms vasarą tapti žvalesnėmis, "lengvesnėmis" -  kviečiame registruotis į vienos dienos DETOX sulčių programą! 1 dienos DETOX sulčių programa - tai toksinų šalinimo diena, kai atsisakote žalingo maisto ir įpročių bei mėgaujatės neapdorotu maistu.

Prieš programą:

-Gerkite daugiau vandens.

-Venkite kofeino bei alkoholio turinčių gėrimų.

-Valgykite daugiau daržovių, vaisių ir uogų.

-Valgykite mažiau mesos.

-Išbraukite iš mitybos greitą maistą.

Programos metu:

Patariama išgerti šešis buteliukus nurodytomis valandomis (5 sulčių ir 1 kokosų vandens).

Efektyviausiam rezultatui pasiekti rekomenduojame negerti kavos ar alkoholinių gėrimų.

Ką daryti išalkus?

Puikus budas padaryti sultis sotesnes - į sulčių buteliuką įberti šaukštą Ispaninio šalavijo (chia) sėklų. Jos be galo maistingos! Taip pat gerkite daug vandens - kiek tik norite, tai tik padės jūsų organizmui. Labai išalkus rekomenduojame užkąsti neapdorotų, šviežių daržovių ar vaisių.

Po sulčių DETOX programos

Kitą dieną po organizmo valymo rekomenduojame valgyti daugiau įvairių daržovių patiekalų ir tik palengva pereiti prie mėsos valgymo. Stenkitės gerti daug vandens ar žolelių arbatų. Taip pat galite vieną iš dienos valgymų vis dar pakeisti sultimis. Kitą dieną po organizmo valymo galite grįžti į sporto režimą.

Ar galiu sportuoti?

Puikus fizinis aktyvumas būtų joga ar pasivaikščiojimas lauke. Grynas oras - puikus būdas padėti smegenims gauti daugiau deguonies ir būti susikoncentravusiam.

Vienos dienos sulčių organizmo valymo programą rekomenduojame kartoti ne dažniau kaip vieną kartą savaitėje.

Programa netinka besilaukiančioms ar maitinančioms moterims, vaikams ar kitiems žmonėms, kuriems reikia specialios mitybos, sergantiems diabetu ar vartojantiems kraują skystinančius vaistus.

8 val. (113 kcal) - tai laikas, kai mūsų virškinimo sistema yra pajėgiausia pasisavinti vitaminus ir maistingąsias medžiagas. Todėl mes rekomenduojame šį žalią energijos užtaisą, susidedanti iš agurkų, obuolių, špinatų, mangų, žaliosios citrinos ir imbiero.

20170627150406-14935.jpg

11 val. (120 kcal) šią valandą maistingos medžiagos lengvai pasiekia jūsų kraujo sistemą, todėl morkos, mangai bei pastarnokai aprūpins organizmą vitaminais A, K bei antioksidantais, o kiti ingredientai suteiks odai reikalingus B ir C vitaminus.

20170627150447-65738.jpg

14 val. (130 kcal) pietų metas, todėl siūlome maistingiausią sulčių receptą su avokadu, brokoliais, lapiniais kopūstais, pankolių, obuolių, agurkų, špinatų bei žaliosios citrinos sultimis, kuriose daug chlorofilo. Chlorofilas turi organizmą valančių savybių bei padeda aprūpinti deguonimi kraują.

20170627150501-76800.jpg

16 val. (123 kcal) šiuo metu daugeliui iš mūsų pritrūksta energijos, todėl mes taip norime to nekalto šokoladuko. Vietoj to mes siūlome išbandyti maistingą granatų, burokėlių ir arbūsų kokteilį. Šiose daržovėse gausu vitaminų ir mikroelementų, garantuojančių energijos pliūpsnį.

20170627150513-90708.jpg

20 val. (113 kcal) šiuo metu suaktyvėja cirkuliacija ir į limfą yra pernešamos maistinės medžiagos. Žaliose daržovėse esantys fermentai – galingi limfinės sistemos valytojai, kurie padės jūsų organizmui šalinti nereikalingas toksines medžiagas.

20170627150526-98581.jpg

Kai užsinori kažko gaivinančio, siūlome jauno kokoso vandenį, kuris turi šarminimo ir organizmo valymui padedančių savybių. Gurkšnokite jį, kai pajusite troškulį!

20170629095929-23359.jpg

KARTAIS MŪSŲ ORGANIZMAS TIESIOG PRAŠO PERTRAUKOS NUO STRESO, NUO SUNKIAI VIRŠKINAMO MAISTO, TOKSINŲ.

Norint dalyvauti testavime, komentaruose parašykite:

-Kodėl norite tai išbandyti?

-Ar esate anksčiau kažką panašaus išbandžiusios, t.y. valiusios organizmą nuo toksinų?

-Ar esate pasiryžusios po testavimo kitą dieną parašyti išsamius įspūdžius su nuotraukomis...lietuviškai, rišliai, be klaidų? :)

DĖMESIO! Primename, jog programa netinka besilaukiančioms ar maitinančioms moterims, vaikams ar kitiems žmonėms, kuriems reikia specialios mitybos, sergantiems diabetu ar vartojantiems kraują skystinančius vaistus.

Kelias testuotojas atrinksime birželio 30 d.

V&A mamytė V&A mamytė 30. Jun 2017, 00:12

NORIU, nes:
- labai mėgstu žaliuosius kokteilius, o čia kažkas panašaus 😀 ;
- patinka jaustis žvaliai, neapsunkusiai;
- nesu mėginusi nieko panašaus;
- nesu praleidusi visos dienos, tik kokteilių maitinama 😀 labai įdomu būtų;
- kava lepinuosi itin retai, kelis kartus per mėnesį 😀
- kas dieną išgeriu min 2 litrus vandens;
- moku rašyti rišliai 😉
- nesu nėščia ar maitinati;
- atsiliepimą pažadu parašyti.
Atitinku visus kriterijus ☺

kristuliuuxx kristuliuuxx 29. Jun 2017, 18:02

Norėčiau išbandyti, nes labai įdomu kokia savijauta po dienos DETOX sulčių vartojimo. 😀 Nesu nieko bandžiusi kas susiję su organizmo valymų nuo toksinų. Būtinai pateikčiau išsamius testavimo įspūdžius. Be galo įdomu. 😀

lina_baj lina_baj 29. Jun 2017, 11:04

Labai noriu išbandyti ir patikrinti, ar tai man tinka ir duos kokį rezultatą 😀 Be to po atostogų "viskas įskaičiuota" tikrai reikėtų šiek tiek detoksikuoti organizmą ir jį pravalyti. Tokių organizmo valymų nesu bandžiusi, tad būtų labai smagu išbandyti sveiką ir skanų valymo-detoksikavimo būdą. Tikrai esu pasiruošusi aprašyti savo įspūdžius ir rezultatus. Oi kaip norėtųsi! 😉

Solveiga25 Solveiga25 28. Jun 2017, 21:50

Labai noriu išbandyti vienos dienos sulčių programą. Kadangi šiuo metu atostogauju,noriu daugiau laiko skirti sau, kadangi jau visiškai save apleidau. Šis žingsnis būtų puiki pradžia. Niekada dar neesu bandžiusi organizmo valymo programos, tad kodėl gi nepabandžius kaip tik dabar ? Esu girdėjusi labai daug teigiamų atsiliepimų apie tokio pobūdžio organizmo valymo programas, tačiau norėčiau įsitikinti pati jų veiksimingumu ir pasidalinti savo patirtimi su kitais norinčiais visa tai išbandyti. Pažadu puikų vasarišką reportažą apie savo vienos dienos sulčių programos testavimą. Tad gal kaip tik man nusišypsos laimė ir tapsiu viena iš tų laimingųjų, kuri galės palaiminti savo organizmą naudingomis medžiagomis ir leisti pailsėti nuo kasdienio maisto.

ramune. ramune. 28. Jun 2017, 21:30

O taip! Labai norėčiau išbandyti ir manau, kad net sugebėčiau atsispirti kitiems pašaliniams užkandžiams, nes labai skaniai ir viliojančiai tie spalvingi buteliukai atrodo:-) nesu bandžiusi nieko panašaus. O jaučia mano organizmas, kad apsunko ir nuo pat žiemos taip ir nepalengvėja... Norėčiau :-)

akvilija akvilija 28. Jun 2017, 13:34

Jau senokai kurpiu mintį, kad reiktų išsivalyti organizmą ir pasiryžti valgyti kuo sveikesnį maistą. Tokios mintys ėmė kirbėti tada, kai organizmas ėmė siųsti signalus JAU LAIKAS! Kamuojantis nuovargis, silpnumas ir sunkumo pojūtis, sutrikusi virškinimo sistema, spuogeliai ant kaktos (net paauglystėj jų neturėjau) ir t.t. Sveikesne mityba jau pasirūpinta, darže žaliuoja salotos, špinatai, svogūnai, rūkala, ridikėliai, agurkai, vilioja braškės ir žemuogės... bet visgi norėdama sulaukti geresnio rezultato, pirmiausia reiktų išsivalyti visas "šiukšles", kurios susikaupė per daugelį metų😀 Šis natūralumu kvepiantis toksinų šalinimo būdas labai vilioja. Nesu dar niekada išbandžius kažko panašaus ir tikiu, kad man tai labai tiktų ir patiktų. O kaip sakoma, Kaip sakysi, taip ir bus, kadangi visa ko pradžia galvoje😀 Mielai pasidalinsiu įspūdžiais ir aplankiusiais pojūčiais išbandžiusi šią programą su Jumis😀

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 28. Jun 2017, 12:57

Norėčiau ir aš išbandyti,labai sudomino.Niekad nieko ensu bandžiusi valyti ar kažką mėginti daryti.Noriu būti lengvesnė,laisvesnė 😀 Pasiruošusi papasakoti. 😀

Gintarep Gintarep 28. Jun 2017, 11:18

esu skaiciusi straipsnius apie tokio tipo nuo toksinu organizmo valyma, tad mielai isbandyciau, nes jei ne testavimas, zinau, kad neprisiruosiu, nors reiketu

skoda skoda 28. Jun 2017, 09:56

Niekada nesu valiusi organizmo nuo toksinų, o jau reikėtų. Nes nustojusi maitinti (jau metai laiko) turiu problemų su kaktos zonos oda. Kraujas mano geras, skydliaukė taip pat, tad gydytojai negali nieko padėti ir sako, kad čia kaltas maistas, siūlo vartoti daugiau skysčių. Bet aš esu tokia - jei man nepaduoda, nepakiša po nosim, aš ir nenorėsiu. Tad manau ši dienos programa būtų super išbandymas. O rašyti mėgstu 😀

Kristina B. Kristina B. 28. Jun 2017, 09:34

Visai norėčiau pabandyti. Pagrindinė priežastis, tai atrodo skaniai, bet ir šiaip norėtųsi virškinimą pasitvarkyti, nes kamuoja lėtinis vidurių užkietėjimas. Nesu bandžiusi nieko panašaus, būtų įdomu pažiūrėti ar tos detox programos iš tikrųjų veikia.. o čia tik vienos dienos - turėčiau įveikt 😃 O dar kaip tik čia sėklų turiu. Įspūdžius parašysiu, kadangi po testavimo dar dieną alkoholio negalima vartoti - turėtų gautis gan rišliai 😃

irmantaite irmantaite 28. Jun 2017, 09:34

Esu skaičiusi kelis straipsnius žurnale apie panašias organizmo valymo programas. Tik jos vykdavo savaitę ir vis pagalvodavau kaip būtų įdomu ir naudinga bet tiek ilgai vien sultimis gyventi 😀 Tačiau vienai dienai labai norėčiau išbandyti DETOX sulčių programą. Kol kas dar atostogų ritmu gyvenu, tai viskas išsibalansavę, tad manau programos pasiruošimui ir bandymo diena padėtų vėl sugrįžti į teisingą mitybos režimą. Anksčiau jokių detoksinių programų ir bandymų neturėjau. Esu pasiryžusios po testavimo kitą dieną parašyti išsamius įspūdžius bei pasidalinti nuotraukomis 😀

Raudona braškė Raudona braškė 28. Jun 2017, 09:19

Nuo liepos prasideda atostogos, tad norisi kažko TOKIO, kažkaip įsimintinai jas pradėti. Manau šis būdas būtų pats tas ko man reikia.Pastaruoju metu itin daug dirbau, mažai miegodavau, nuolat bėgdavau ir stengdavausi visur suspėti, vartojau daugiau nei įprastai kavos, saldumynų ir beveik nežiūrėjau ką dedu į burną nes nebuvo kada. Ir viso šio extra greito gyvenimo būdo rezultatus ėmiau jausti - papilkėjus ir pleiskanojanti oda, nuolatinis nuovargis ir tingulys, maudenantis skrandis.
Labai norėčiau pasinaudoti šia proga ir atostogas pradėti detoksikuota, išvalytu organizmu, švari ir gaivi 😀 Dar neteko nė karto atlikinėti kažko panašaus. Būtų puikus pirmas atostogų nuotykis ir iššūkis, o dar ir naudingas pačiai sau. Kas nenorėtų į darbą grįžti pailsėjusi ir sveikesnė 👍
Tad keliu abi rankas į viršų 👍👍 ir sakau - AŠ PASIRUOŠUSI