Ideali dovana mažylio sulaukusiai mamai – kokia ji?

Ideali dovana mažylio sulaukusiai mamai – kokia ji?

27. Jul 2020, 09:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Motinystė – nuostabus etapas moters gyvenime. Tačiau šios kelionės pradžią neretai lydi nuovargis, nugaros skausmai, stresas ir nerimas. Tai ne visada lengva.

Kaip bebūtų keista, tačiau dažniausiai, vykdami į svečius pas neseniai mažylio susilaukusią mamą, dovanojame jai kūdikio priežiūros priemones, drabužėlius, žaislus ar kt., kas išties yra skirta vaikučiui, bet ne mamai. Suprantama, jog mažyčius rūbelius tiek pirkti, tiek gauti dovanų yra be galo miela ir malonu, tačiau siūlome stabtelėti ir akimirką pagalvoti – galbūt verčiau pamaloninti jums brangią moterį, tapusią mama?

Tobula sveikatingumo priemonė mamai

Tobula dovana naujai mamai – tai, kas padėtų pagerinti jos savijautą ir leistų minutėlei atsipūsti. Masažinis rinkinys Pranamat ECO® - priemonė, padedanti rūpintis savo kūnu ir gera savijauta kasdien tūkstančiams žmonių visame pasaulyje. Kaip tai gali būti naudinga naujai mamai?

Palengvina raumenų skausmus

Masažas yra išsigelbėjimas, kai atsiranda nugaros skausmas ar  raumenų įtampa dėl nepatogių žindymo pozų arba nesibaigiančio mažylio nešiojimo. Pranamat ECO gali pasirūpinti pavargusia mamos nugara vos per 20 minučių. Trumpas masažo seansas padės išlaikyti sveiką nugarą ir pamiršti įtampą.

Mažina stresą ir gerina nuotaiką

Būti mama reiškia didžiulę atsakomybę ir įtemptą darbą. Laikas sau? Apie tai dažnai tenka pamiršti. Tačiau turint Pranamat ECO savo namuose, galima atsipūsti ir skirti keletą minučių savo sveikatai ir gerovei be jokių pastangų.

Klinikiniais tyrimais įrodyta, jog masažo metu išsiskiriantys endorfinai pagerina nuotaiką. Kad kiekviena buvimo su vaikučiu akimirka suteiktų dar daugiau malonių emocijų!

Padeda geriau pailsėti 

Naktinis miegas, ilgesnis nei 4 valandos – neretai tai tikra prabanga, kai namuose naujagimis. Pranamat ECO pagerina miego kokybę ir užtikrina geresnį poilsį, net jei nakties miegas tetrunka vos keletą valandų.

Suaktyvina kraujotaką ir stangrina odą

Pranamat ECO masažas gerina kraujo ir limfos apytaką. Tai padeda stangrinti odą ir pagerina jos elastingumą. Intensyvus masažas taip pat padeda pašalinti skysčių susilaikymą audiniuose ir sumažina kojų tinimą.

Kaip tai veikia?

Masažas su Pranamat ECO grindžiamas akupresūros principais. Atsigulus ant Pranamat ECO kilimėlio ir pagalvės, pajausite 7900 masažinių lotoso žiedlapių įsispaudžiant į odą ir raumenis. Tai stimuliuoja vietinę cirkuliaciją, aprūpina audinius deguonimi, grąžina jėgas, palengvina skausmą ir įtampą toje zonoje. 

Viskas, ką reikia daryti – tai atsigulti ar atsipalaiduoti, o masažiniai elementai patys atliks savo darbą. Papildomą skausmą malšinantį poveikį suteikia ir endorfinai – laimės hormonai, kurie išsiskiria masažo metu ir ne tik suteikia malonumo pojūtį, bet ir veikia kūną lyg natūralūs nuskausminamieji.

Ar saugu naudoti? 

Pranamat ECO – vienintelis šios srities produktas, patvirtintas kliniškai. Linas, medvilnė, kokoso pluoštas, grikių lukštai, medicininis HIPS plastikas – viskas ekologiška ir sertifikuota. Pranamat ECO gaminamas jau daugiau nei 11 metų ir turi daugiau nei 2 mln. Klientų visame pasaulyje.

Nėštumo metu Pranamat ECO masažo, kaip ir visų kraujo apytaką skatinančių procedūrų, naudoti nerekomenduojama. Tačiau po gimdymo – tai puiki priemonė savijautos gerinimui kiekvienai mamai, ir jį naudoti pradėti galima jau iškart grįžus iš gimdymo namų. Pažymime, jog tuo atveju, jeigu buvo atliktas Cezario pjūvis, reikėtų pasitarti su gydytoju, kada masažinį rinkinį pradėti naudoti yra saugu.

Ieškantiems tobulos dovanos mamai, kviečiame apsilankyti www.pranamat.lt/mamoms ir sužinoti daugiau.