Gabytės ir Karoliuko pirmasis apsilankymas Kaziuko mugėje

Gabytės ir Karoliuko pirmasis apsilankymas Kaziuko mugėje

04. Mar 2013, 00:00

Šiemet pirmą kartą mano vaikučiai nesirgo per Kaziuko mugę. Aš taip apsidžiaugiau, nes man ji asocijuojasi su prasidėjusiu pavasariu, tuo labiau, kad ir oras šeštadienį buvo tiesiog fantastiškas.

 

Žinoma, Kaziuko mugė su vaikais įgauna dar daugiau spalvingumo ir teigiamų emocijų. Kadangi vyras buvo išvykęs į tėviškę, pasikviečiau savo mamytę, vaikučių mylimą močiutę, sau į pagalbą.

Nenuostabu, kad pirmas mūsų sustojimas buvo ties meduoliais. Vaikai, juos išvydę, tiesiog išsišiepė iki ausų. O meduolių kvapas viliojo kiekvieną praeivį.

Žinote, mūsų močiutė nereali, nes buvo prigriebusi iš namų arbatos. Taigi, mėgavomės meduoliais su karšta arbata tiesiog gatvėje, Kaziuko mugės apsuptyje.

Žinoma, mes ne tik užkandžiavome, pasirūpinome ir artėjančių Velykų atributika. Leidom mano dukrytei Gabytei išrinkti, kas jai patinka.

Kaip ir minėjau, Kaziuko mugė su vaikais labai smagi, nes jie viską tyrinėja, apžiūrinėja ir, žinoma, ant kiekvieno kampo prašo "baronkių", meduolių ir kitų skanėstų.

 

Bet čia pasakiškos vaikystės dalis. Kartais pasižiūriu į juos ir prisimenu savo vaikystę, ištirpusius ledus ragelyje, mažą pripūstą balioną, kvepiančias žemuoges miške ir dar daugybė dalykų, kuriuos noriu dovanoti savo mažuliukams, kad ir jie turėtų tokių smagių ir gražių prisiminimų.

Na, bet juokingiausia Kaziuko mugės dalis, bent jau mums, buvo grįžimas namo - vaikučiai taip šėliojo, kad kai traukėme link mašinos, mano mažuliukai susikabino už rankučių ir dainavo visą kelią, sukeldami praeivių plačias šypsenas :)

Štai tokie mūsų įpūdžiai iš pirmos Gabytės ir Karoliuko Kaziuko mugės.

Viktorija

04. Mar 2013, 16:12

Kokie fainuoliai 😀

04. Mar 2013, 11:48

Labai fainai 😀

04. Mar 2013, 08:39

labai grazu 😀

04. Mar 2013, 08:20

tikrai super 😍

blogietee blogietee 04. Mar 2013, 08:17

koks linksmas jūsų tas Kaziukas buvo, matosi, kad vaikai pasikrovė geros nuotaikos 😉

04. Mar 2013, 08:16

smagu 😃

04. Mar 2013, 06:48

👍 😍 fainuoliukai 😀