Eglė Skrolytė jau ruošiasi  “Mamų mugei”

Eglė Skrolytė jau ruošiasi “Mamų mugei”

29. Aug 2013, 08:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

“Labai gera prisijungti prie tokios nerealios idėjos, kuri pagaliau atkeliavo ir į Lietuvą”, - šypsosi rugsėjo 7 dieną naują sezoną pradėsiančios laidos “Mamyčių klubas” vedėja Eglė. Susipažinusi su “Mamų mugės” sumanytoja ir organizatore Jurga Barbora Jauniškiene E.Skrolytė iškart nusprendė - šiemet sudalyvauti turi ir ji. 

Ir prasidėjo... 

“Ne taip jau ir lengva atrinkti daiktus, kurie jau nebereikalingi vaikučiams, bet dar pravers kitiems. Meilės drabužiai dažniausiai iškeliauja pas draugių dukrytes, o vat Rojaus jau neturiu kam išdalinti. Taip pat sutvarkiau vaikų žaislus, atrinkau, kurie jau mums nusibodo ir yra nebeaktualūs, apžiūrėjau kokių aksesuarų ir daiktų turime po kelis, radau ir nenaudojamų skėčių, ir kuprinių”, - vardino Eglė. 

Jos mažųjų daiktų bus galima įsigyti kartu su visų norinčių dalyvauti mamų suneštais daiktais rugsėjo 12-14 dienomis, Vilniuje, “Litexpo” vyksiančioje “Mamų mugėje”. 

“Šiuo dalyvavimu siekiu ne užsidirbti, bet paskatinti kitas mamas dalintis daiktais. Manau, jog kainos čia bus labiau simbolinės, juk jei visos mamos pardavinėtų daiktus už nedideles sumas, visos galėtų pigiai ir įsigyti. Ar nesmagu, jog tavo vaiko mylėti ir saugoti daiktai keliauja į dar vienos šeimos rankas, kur jie taip pat juos brangins? Tai lyg iš rankų ir rankas perduodama šiluma”, - savo nuomonę apie mugę išsakė E.Skrolytė. 

Mugėje dalyvauti gali visi norintys, kurie užsiregistruoja www.musumuges.lt puslapyje ir turi ne mažiau 15 parduodamų rudens ir žiemos sezonams skirtų daiktų.