Daugkartiniai puodeliai - gamtos ir Jūsų sveikatos apsauga

Daugkartiniai puodeliai - gamtos ir Jūsų sveikatos apsauga

24. Jul 2017, 07:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kiekvienais metais bent 100 milijardų vienkartinio naudojimo puodelių atsiduria sąvartynuose ir dažnu atveju užteršia visų mūsų mylimą gamtą ir aplinką. Įvairios šalys bei jų vyriausybės kovoja su tuo ir siekiant apsaugoti tiek miestų, tiek ir gamtos švarą, skatina žmones keisti įpročius - vietoje įprastų, daugelio pamėgtų vienkartinių puodelių naudoti daugkartinius, ekologiškus. Šie puodeliai ne tik tikri gamtos saugotojai, bet ir patogus ir stilingas aksesuaras. Pateikiame ekologiškų, daugkartinių puodelių Ecoffee Cup naudą ir priežastis, kodėl turėtumėte pradėti naudoti būtent juos!!

Draugiški gamtai. Tai vienas iš svarbiausių šių puodelių požymių. Daugkartiniai puodeliai pagaminti iš ekologiško bambuko pluošto, juose nėra ftalatų ir BPA (bisfenolio A), bei svarbiausia tai biologiškai suįrantis indas. Puodeliui susidėvėjus, įmerkite jį į karštą vandenį ir nepalikęs jokių pėdsakų gamtoje jis tiesiog  suirs!  

Itin lengvi ir patvarūs. Jei galvojate, jog už vienkartinius lengvesnių puodelių nėra, tuomet tikrai klystate. Ecoffee Cup ekologiškieji daugkartiniai puodeliai sveria vos 135g, todėl net nepajausite didelio svorių skirtumo tarp šio ir vienkartinio puodelio. Be to, toks daugkartinis puodelis, priešingai nei vienkartinis, labai tvirtas ir patvarus.

Apsaugo nuo karščio. Daugkartinis puodelis Ecoffee Cup leis pamiršti nepatogų jausmą, kuomet paėmus vienkartinį puodelį su karšta kava delnas tiesiog degte dega ir jį sunku išlaikyti. Kiekvienas Ecoffee cup puodelis padengtas silikoninės juostelės apsauga, tad apie kaistančias rankas geriant mėgiamą karštą gėrimą galėsite pamiršti ilgam laikui!

Įvaizdžio detalė. Ecoffee Cup puodeliai išsiskiria iš kitų ne tik ekologiškomis savybėmis, tačiau ir išskirtiniu dizainu, todėl jie ne tik apsaugos gamtą, bet ir puikiai papildys Jūsų stilių bei įvaizdį.

Nepakitęs skonis. Kadangi bambuko pluoštas yra natūraliai sterilus, iš Ecoffee Cup puodelių yra itin malonu gerti, o Jūsų gėrimas neužsiterš jokiais papildomais skoniais.

Nuolaidos kavinėse. Ecoffee Cup puodelis ne tik ekologiškas, stilingas pasirinkimas, bet ir praktiškas bei padedantis jų savininkui sutaupyti. Vis daugiau gamtos išsaugojimu besirūpinančių kavinių skatina žmones gerti kavą iš daugkartinių puodelių ir tiems, kurie karšto gėrimo užsuka su daugkartinio naudojimo puodeliu taiko tam tikrą nuolaidą. Lietuvoje ekologiška aplinka rūpinasi kavos kavinė ,,Taste Map”.

Kiekvienas esame atsakingi už mūsų gamtos apsaugą. Nors ir maži, mūsų gyvenimo įpročių pokyčiai, tokie kaip vienkartinių puodelių pakeitimas daugkartiniu, tai žingsnis gražesnės ir tvarkingesnės aplinkos link!

Spalvingųjų Ecoffe Cup puodelių galite įsigyti Econatura.lt: http://www.econatura.lt/namai/indai/ecoffee-cup-puodeliai 

floryte floryte 24. Jul 2017, 23:08

Labai gražūs puodeliai👍