Balance skalbiklis tinka alergiškam vaikui

Balance skalbiklis tinka alergiškam vaikui

30. Oct 2016, 22:33 Mergaiciukas Mergaiciukas

Labai ačiū Mamyčių Klubui už galimybę išbandyti mūsų šalies gamintojų Naujoji Ringuva ekologišką skystą skalbiklį vaikų drabužiams. Tikrai labai smagu ir naudinga.

Svarbi mūsų šeimai šventė - prieš savaitę susilaukėm antro vaikučio - dukrytės. 

Skalbikliu skalbiau savo sūnaus (3 metai, nuo pat gimimo turėjo atopinį dermatitą, kurį mūsų sunui nuo 2 metų pakeitė astma) ir dukros (kuriai vos viena savaitė) drabužėlius. Bandytojai labai rimti, nes sūnus labai daug kam alergiškas. Apie kvepiančius ir agresyvius skalbiklius mes senokai pamiršę, nes to vaikams išvis nereikia.

Esam išbandę labai daug skalbiklių, iš kurių išsirinkę buvom Neutral skystą skalbiklį baltiems ir Neutral skystą skalbiklį spalvotiems drabužiams. Sausų skalbimo miltelių mūsų alergologė taip pat patarė geriau nenaudoti.

Išbandėm Naujoji Ringuva skystą skalbiklį Balance ir jis mums patiko, drabužiai buvo be jokio kvapo ir švarūs, nors skalbiau neaukštoje temperatūroje. Taip pat skalbiklis yra labai koncentruotas, jo daug nereikia, užteks ilgam. Man dar labai primena skalbimą su Naujosios Ringuvos sausomis muilo skiedrelėmis, kurias reikia užpilti vandeniu, pabrinkinti ir tikrai gaunasi panašus rezultatas, tik su skalbikliu paprasčiau. 

Skalbiklio pakuotė yra labai patogi, lengvutė, 1 litro talpa. Dizainas labai panašus į visus kitus, tiesą sakant visas gėris yra ne išvaizda produkto, o viduje:)

20161030223343-81565.jpg

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 31. Oct 2016, 20:34

Šaunu! Smagu, kad tiko 😀