AVON NUTRAEFFECTS: švelnus kaip pavasario vėjas

AVON NUTRAEFFECTS: švelnus kaip pavasario vėjas

20. May 2015, 23:44 Liucyte Liucyte

Prieš savaitę iš Mamyčių klubo į mano rankas lyg vėjas atskriejo švelnusis drėkinamasis veido kremas „Avon Nutraeffects“. Iš pradžių pasigrožėjau subtilia siuntinuko pakuote, pasiskaitinėjau informacinį kremo lapelį: ant pakuotės rašoma, kad „tinka jautriai odai, nekelia alergijos, be parabenų ir dažomųjų medžiagų.“ Puiku, kaip tik tai, ko ir reikia išsausėjusiai ir nuolat besispyriojančiai mano veido odai. Nekantraudama puoliau plėšti pakuotės ir bandyti naujojo kremo.

Pirmas dalykas, į kurį paprastai atkreipiu dėmesį imdama naudoti naują kremą, tai kvapas. „Avon Nutraeffects“ nepaprastai gaiviai kvepia, bet nestipriai, neerzinamai – pasitepus kremas kurį laiką švelniai glosto nosį. Ne tik mano, bet ir vyro: kas rytą jis mane pagiria, kad labai skaniai kvepiu, o argi galima vyrais netikėti?.. Man dar labai patiko apsauginis dangtelis: ne popierinis, bet plastmasinis, gan patogiai nuimamas ir uždedamas. Be to, kremo indelis stiklinis: nepaisant to, kad stikliniai indeliai šiek tiek sunkesni, man jie be galo patinka, dargi toks indelis kalba apie kremo kokybę. Indelis patogus naudoti, ekonomiškas: skirtingai nei kremų tūtelių atvejais, kremus indeliuose galima sunaudoti iki paskutinio lašelio.

20150520233649-57779.jpg

Kaip ir ant pakuotės patariama, kremą tepuosi rytais. Kremo konsistencija lengva, gan greitai įsigerianti, o svarbiausia – tolygiai pasiskirstanti. Pasitepus veido oda tampa švelni, dar ilgai jaučiu drėkinamąjį kremo poveikį.

20150520233737-93412.jpg

Man, kaip ir kitoms atsiliepimus parašiusioms mamytėms, kremas „Avon Nutraeffects“ patiko – rekomenduoju, gal patiks ir Jums?!

Liucyte Liucyte 20. May 2015, 23:49

O pamiršau svarbiausia - padėkoti Mamyčių klubui! Labai labai ačiū - šis kremukas tikras gėris mano veido odai!