Apklausos rezultatai: Interneto parduotuvėse kartą per mėnesį perka 46% mamų

Apklausos rezultatai: Interneto parduotuvėse kartą per mėnesį perka 46% mamų

31. Oct 2013, 14:37 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Iš viso apklausoje "Kokie jūsų įpročiai apsipirkti internetinėse parduotuvėse" dalyvavo šimtas mamų. Nagi, labai įdomu, kiek dažnai apsiperkate interneto parduotuvėse ir kas į jūsų pirkinių krepšelį įkrenta dažniausiai. Šiandien apžvelgiame rezultatus. Ir, žinoma, apdovanosime vieną apklausos dalyvę!

Ar reguliariai apsiperki internetinėse parduotuvėse?

Taip, beveik kas mėnesį - 46%

Retai - 22%

Taip, beveik kiekvieną savaitę - 17%

Perku pagal skelbimus, o ne internetinėse parduotuvėse - 5%

Kita - 10%

Keletas jūsų atsakymų:

-Perku tuomet, kai ko nors prireikia (pvz., kosmetiką visuomet siunčiuosi iš užsienio) arba kai ko nors labai užsinoriu. Būna, kad perku dėl to, kad labai suvilioja daikto kaina, nors realiai be jo galėčiau gyventi...

-Seniau reguliariai apsipirkdavau assorti.lt, dabar dažniau perku tik rūbelius iš musumazyliai.lt, manodrabuziai.lt, vaikeja.lt. Rečiau darau kažkokį rankdarbių priemonių užsakymą.

-Prieš šventes dažniau perku, pvz artėja Kalėdos, jau ieškau dovanėlių.

-Kai laukiuosi vaikelio, dabar viską beveik perku internetu, kai artėja naujas sezonas perku drabužius iš užsienio internetinių parduotuvių. Aišku ,kartais susigundau ir akcijomis. Ypač dažnai grožio paslaugų kuponai atsiranda mano krepšelyje:)

-Nėra konkretaus laiko intervalo, kada apsipirkinėju. Dažniausiai tuomet, kai prireikia ko nors "kitokio", tarkim, rūbų, kadangi negyvename didmiestyje, tai norint pasiekti tam tikras puikias parduotuves, "einu" į jų internetines svetaines. Taip pat užsisakau iš tarpininkų, kurie užsakinėja iš užsienio internetinių parduotuvių ir kita.

-Beveik kiekvieną savaitę tenka apsipirkinėti internete, jei ne internetinėse parduotuvėse, tai reikiamų daiktų ieškau pagal skelbimus - perkam kitų mamyčių atlikusius daiktus

Įvertink 10 balų sistemoje – kiek patogu tau apsipirkti internetinėje parduotuvėje!

1 - 0%

2 - 0%

3 - 0%

4 - 1%

5 - 4%

6 - 2%

7 - 7%

8 - 24%

9 - 32%

10 - 29%

Kokias prekių grupes Tu dažniausiai įsigiji internetinėje parduotuvėje! (gali būti keli variantai)

Vaikiškas prekes – drabužius - 22%

Vaikiškas prekes – žaislus – 16%

Higienos prekes vaikams – sauskelnes - 13%

Buitines prekes - 13%

Drabužius sau - 12%

Kosmetiką - 9%

Maisto produktus - 5%

Elektros prekes - 5%

Baldus - 3%

Kita - 2%

Keletas jūsų atsakymų:

-Knygas ir raštines prekes, patalynę, vežimėlius, autokėdutę, maitinimo kėdutę ir kitą vaikišką įrangą.

-Perku viską, laaaabai patogu, kai pristato į namus. Viena, ko neperku sau - tai rūbų, nes dydžiai būna per maži ir neaišku, kaip tas daiktas atrodys, o mažyliui perku viską nuo-iki :)

-Paslaugų kuponus, knygas

Kokie veiksniai tau ypač svarbūs apsiperkant internetinėje parduotuvėje? (gali būti keli variantai):

Patogus pristatymas – iki namų durų - 40%

Kaina žemesnė nei paprastose parduotuvėse - 36%

Prekių pasirinkimas įdomesnis nei paprastose parduotuvėse - 22%

Kita - 2%

Parašyk savo idėjas ir pasiūlymus, kokia, tavo manymu, turėtų būti tobula vaikiškų prekių internetinė parduotuvė!

-Svarbiausi kriterijai - kaina, kokybė bei didelis prekių asortimentas.

-Manau, tobuliausia būtų, kai kainos "žmoniškos", nes dažniausiai kainos būna kosminės! Dar, žinoma, platus vaikiškų prekių pasirinkimas ir patogus prekių pristatymo pasirinkimas.

-Na, manau, svarbiausia yra patogumas, konkretūs prekių aprašymai, kad nereiktų dar teirautis ir taip išnaudoti laiką. Kategorijos ir subkategorijos, pagal gamintoją, dydžius ir pan. Kiekviena parduotuvėlė, manau, susikuria tokią sistemą, kuri būtų patraukli pirkėjui tiek galimybe kuo išsamiau sužinoti apie jų parduodamas prekes, tiek pačiu svetainių dizainu.

-Svarbiausia, kad būtų galima prekę grąžinti ar pakeisti.

-Patogi valdymui, greita, didelis prekių asortimentas. Svarbiausia - patikima. Taip pat daiktelių kokybė ir ,aišku, nedidelė kaina. Dar labai svarbu iššsamus aprašymas prekių. Nes pirkdama pirmą kartą visada rizikuoju, kad gausiu prastos kokybės prekę ar per mažą/didelį rūbelį.

-Tobula vaikiškų prekių internetinė parduotuvė yra tokia, kurioje kainos yra pigesnės negu parduotuvėse, didelis pasirinkimas įvairiausių vaikiškų prekių, taipogi panauduotos prekės, nes ne visada norisi pirkti brangų dalyką, kuris pravers tik porą mėnesių.

-Labai svarbus vaikiškų rūbelių asortimentas ir dydžiai (labai būtų gerai, jei dydžiai būtų dyžiai centimetrais (rankovytės, klešnių ir pan.). Prekės šioje parduotuvėje turėtų pakankamai dažnai atsinaujinti, tai būtų skatinamas lankomumas. Būtų super, jei rūbeliai būtų pvz. sūnui ir tėčiui, arba dukrytei ir mamai :) Labai žaviai atrodo susiderinę tėvai :)

-Svarbiausia, kad būtų tinkamai sugrupuotos prekės, nes norisi kuo greičiau rasti tinkamą prekę.

Mano nuomone, svarbiausia yra pasiūla: tiek prekių, tiek pristatymo būdų, tiek atsiskaitymo būdū, tiesiog, kad kiekvienas galėtų pasirinkti viską, kas jam priimtiniausia. 1. Platus asortimentas 2. Greitas - pigus pristatymas 3. Konsultacijos online 4. Geros kainos.

Na o dabar traukiame vieną laimingąją, kuriai dovanojame

 unikalų Mamyčių klubo puodelį!

20131024105712-13007.jpg

Tai INGA-inga100!

Sveikiname!