Akimirkos iš šventės Klaipėdoje "Patiekalas kito mamai"

Akimirkos iš šventės Klaipėdoje "Patiekalas kito mamai"

07. May 2013, 00:00

Nuoširdžiai dėkojame Klaipėdos Jaunimo Teatrui už Mamos dienos proga sukurtą šventę "Patiekalas kito mamai".

 

Išgirdo apie šį renginį ryte atsitiktinai mano sesuo, klausydama klaipėdietiškos radijo stoties. Nors mamas susveikinome prieš kelias dienas nupirkdamos bilietus į kinų trupės pasirodymą ir jau buvom taręsi, jog nebesusitiksim per mamos dieną, visgi susibūrėm krūvon.

 

Nesutrukdė nei klaipėdietiškas gūsingas šiaurinis vėjas, nei kiti tos dienos planai. Nors buvo šalta ir planavom renginyje pabūti valandėlę, visgi buvo taip smagu, jog keturios valandos pralėkė kaip viena akimirka.

 

Jaunimo teatro trupė "įsikūrusi" prie Dangės upės krantinės sugebėjo sudominti nuo mažiausio iki vyriausio. Buvo nukrauti stalai vaišėmis. Daug įvairių užsiėmimų. Muzikos. Šokių. Vaidybos. Balionų. Šventę galėjom kurti kiekvienas tiesiog prisidėdami prei šio nuostabaus kolektyvo. Kadangi dukrelės mėgsta muziką, įsikūrėme palei sceną ir daugiausiai laiko praleidome stebėdamos kas vyko joje.

 

Išeidamos padėkojome didžiai gerbiamam aktoriui ir režisieriui Valentinui Masalskiui, vadovavusiam Jaunimo Teatro jaunimui. Nors, sakyčiau, tai buvo su tokia meile vadovaujama, jog tai prilygo globai ir iš šono žiūrint atrodė lyg ištisas žaidimas... Sunkus darbas šio režisieriaus buvo atliekamas su didele meile.

 

Keletas akimirkų iš šventės: 

{smallpic:1}

 

{smallpic:2}

 

Dovilė

07. May 2013, 17:01

Tikiu,kad buvo linksma 😀 o dar ir pažįstami veidai 😀😀