Ačiū už Ilzenbergo dvaro ūkio gėrybes

Ačiū už Ilzenbergo dvaro ūkio gėrybes

22. Jul 2016, 15:01 Dovileab Dovileab

Sveiki,

Esu viena iš konkurso "Vasaros skoniai" laimėtojų ir vakar sulaukiau nuostabių Ilzenbergo dvaro ūkio gėrybių. Išties gėrybės puikios, aukštos kokybės ir sveikos!

Laimėjusi konkursą ir prisiregistravusi Ilzenbergo dvaro internetiniame puslapyje, nustebau prekių krepšelyje išvydusi daugybę produktų. Ūkis siūlo nuo mėsos iki pieno produktų, uogų, daržovių, duonos ir dar daug daug... Net išsirinkti buvo sunku :)!

Kadangi iškeliaujame atostogauti, nusprendėme išsirinkti ne taip greit gendančių produktų, nors mane labai viliojo pieno produktai - sviestas, naminė varškė, natūralus jogurtas ir t.t. Maždaug už 15 eur išsirinkome jautienos kumpio gabaliukų, koldūnų su paukštiena, kepto varškės sūrio, duonos, pilno grūdo kvietinių miltų. Taip pat be galo viliojo įvairios prieskoninės žolelės, daržovės... Manau, kad šiame ūkyje apsipirksime dar ne kartą.

Juolab, kad ir ūkio kolektyvas puikus - maloniai bendraujantis, patogiai ir laiku pristatantis prekes. Ačiū Mamyčių klubui ir Ilzenbergo dvaro ūkiui už puikią dovaną!

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 25. Jul 2016, 10:43

Atrodo skaniai 😀

saulelydis123 saulelydis123 22. Jul 2016, 19:02

Koks puikus prizas 👍 Skanaus Jusu seimynelei <3