Ar žinojot, kad vieno kąsnio užkandėlę iš tiesų reikia suvalgyti dviem kąsniais :)? Taigi, noriu Jums pasiūlyti dviejų kąsnių užkandėles, vieną užkandėlę suaugusiems, kitą - vaikams.
Užkandėlei suaugusiems reikės prancūziško batono, spanguolių ar bruknių uogienės/džemo, Brie sūrio su baltuoju pelėsiu. Batoną supjaustome riekelėmis, sūrį - riekelėmis/skiltelėmis/gabalėliais, t.y. kaip norisi ir patinka :).
Supjaustytą batoną ištepame uogiene ar džemu.
Ant ištepto batono dedame sūrį, paruoštas užkandėles dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.
Ši užkandėlė puikiai tinka ir prie vyno taurės, ir prie arbatos puodelio kaip sumuštinukas, ir prie kavos kaip desertas ;)!
Užkandėlei vaikučiams reikės duonos riekelių, varškės, trupučio cukraus, cinamono ar vanilinio cukraus ir kiaušinio trynio. Varškę iššukame su cukrumi, cinamonu ir kaušinio tryniu.
Paruoštą masę tepame ant duonos riekelių ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.
Skanaus ;)!
Kaip skanu 👍
Mes su draugėmis juos irgi pamėgom, o svarbiausia, kad ne tik skanu, bet greita ir paprasta 😀.
Kol kas tėvelių ir dukrytės bei jos draugų skoniai skiriasi, tad tenka visus savaip palepinti 😉!
Labai skaniai atrodo, tuos pirmuosius labai mėgstu 🌷
Atrodo skaniai! O ir pagalvota apie visus👍😀