300 gr. maltos veršienos
1 pakuotė bemielės tešlos (6 "lapeliai")
1 nedidelis svogūnas
30 gr. sviesto
prieskoniai pagal skonį (pipirai, drsuka, muskatai)
Į maltą veršieną sudėti prieskonius ir pjaustytą mažais gabalėliais svogūną. Suformuoti nedidelius kotletukus, į kurių vidurį įdėjau po mažytį gabalėlį sviesto, kad mėsytė būtų sultingesnė.
Dėti mėsos gabalėlius ant bemielės tešlos lapelio, uzlenkti taip, kad viduje liktu vietos išsiskyrusios mėsytės sultims susigerti į tešlą.
Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Tokias bandeles mėgstame valgyti su paprasčiausiomis salotomis (salotų lapai, svogūnų laiškai, agurkai, ridikėliai, grietinė, druska, pipirai), bet labai skanu ir pavyzdžiui, su arbata :)
Puikiai, mes irgi mėgstam su bemiele tešla ką nors gaminti. 👍
Dekui 😀 Cia pas mus vienas is tu retu patiekalu, kuris visiems itinka 😀
Mmm, kaip skanu- mielai dabar visi paragautume 😍
👍