"Grįžkime į vaikystę": visad su gėlėmis ir kaspinu plaukuose

"Grįžkime į vaikystę": visad su gėlėmis ir kaspinu plaukuose

03. Oct 2016, 22:44 Dovileab Dovileab

Kai buvau mažytė, mano tėveliai turėjo tradiciją kasmet liepos mėnesį užeiti į fotoateljė ir pasidaryti standartinę mano nuotrauką - su kaspinu plaukuose ir gėlių puokšte rankose. Pasipuošusi ir su gėlėmis aš būdavau ne šiaip sau - keliaudavom į tetos gimtadienį, o fotoateljė būdavo visai pakeliui.

Čia viena iš tų standartinių mano nuotraukų. Tuomet man buvo dveji, o kaspinas plaukuose vos laikėsi... Mat visai neseniai buvau apkirpta prieš savo ir mamos valią :).

Vieną dieną, visai prieš pat tetos gimtadienį, mama grįžo namo ir rado mane nukirptą "bliūdeliu". Tą dieną buvau palikta su savo bobute ir baisiai pykau, kai bobutė mane bandė sušukuoti. Matyt, labai pešė man tuos plaukučius. Bobutė supyko, kad nesiduodu šukuojama, ir paimė žirkles į rankas. Dar dabar matau tą vaizdą, kai uždėjusi man dubenį (tuo metu šį indą buvo įprasta vadinti "bliūdu") ant galvos, kerpa man plaukus!!!

Grįžusi namo ir pamačiusi mano šukuoseną, mama apsiverkė. Vietoj savo pirmagimės mergytės su taip stropiai augintomis kasomis rado savo mergytę, panašią į berniuką :)!

Dovileab Dovileab 06. Oct 2016, 14:34 floryte

Labai ačiū 😀! Būtų smagu ir įdomu pamatyti ir kitų mamyčių vaikystės nuotraukas.

floryte floryte 05. Oct 2016, 21:45

Kokia graži mažytė Dovilė rimtuolė senų laikų nuotraukoje!😍

Dovileab Dovileab 04. Oct 2016, 12:19

Iš tiesų daugelis sako, kad Urtė yra mamos kopija. Visai neseniai bandžiau palyginti mūsų abiejų panašaus amžiaus nuotraukas. Man pasirodė, kad ne tokia jau ir kopija 😃.

Loreta_K Loreta_K 04. Oct 2016, 11:20

Oj kokia gražuolė sėdi su kokiu dideliu kaspinu, o Urtė visa į mamuką, tikra jūsų kopija! 😉🌷

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 04. Oct 2016, 09:33

Va dabar tikrai aišku į ką panaši Urtė! Mamos kopija!😀🌷