"Gera karma" magnio aliejus - puikus kasdienis atradimas

"Gera karma" magnio aliejus - puikus kasdienis atradimas

28. Aug 2017, 08:11 Mamkyte Mamkyte

Kai pamačiau, kad mamyciuklubas.lt ieško magnio testuotojų iškart supratau, kad noriu būti viena tų laiminųjų. Pastaruoju metu organizmas rėkte rėkia, kad kažko trūksta, tačiau įsisukusi į darbus, ne visada turiu laiko įsiklausyti į jo poreikius ir ieškoti pačių tinkamiausių priemonių.

Ir vis tik labiau įsigilinusi į šio magnio aliejaus gamintojų straipsnius, supratau, kad sumažėjęs darbingumas, prastas miegas, trūkčiojantis akies vokas, dar po nėštumo užsilaikęs nemalonus „neramių kojų sindromo“ pojūtis – yra ne kas kito, kaip magnio trūkumas.

20170828080917-35721.jpg

Šis testuojamas produktas dėmesį patraukė keletu aspekų. Pirmiausia, tai natūralumas. Esu natūralių, ekologiškų produktų šalininkė, todėl suintrigavo „Gera karma“ magnio sudėtis. Tai produktas tinkantis net vaikams, o tai jau daug ką pasako! Šiaip jau esu iš tų, kuri visas organizmui reikalingas medžiagas siekia gauti su maistu ir maisto papildų vengiu, tačiau dėl geros natūralios sudėties susigudžiau išbandyti šį produktą. Taigi, ir šis magnis kaip papildas į mano organizmą pateko pirmą kartą.

 Visų antra, dėmesį patraukė papildams neįprastas ir niekada nebandytas ant odos purškiamas formatas. Įprasti maisto papildai yra tablečių, kaspsulių, sirupų pavidalo ir tikrai, kiek anksčiau tokius pirkdavau, nenaudoavau reguliariai ilgiau nei pirmą savaitę. Gerti juos nemalonu, o ir užsimiršta, net jei ir pasidėdavau gana matomoje vietoje. Šiuo atveju pirma mintis buvo, kaip?? Magnis purškiamas ant odos??? Kas čia dabar??? Bet prisiminus tuos pačius kontraceptinius pleistrus, kurių veikliosios medžiagos taip pat į organizmą patenka per odą, klaustukų neliko. Viskas čia turėtų būti gerai.

Laikau magnį vonios kambaryje prie kosmetikos produktų ir jo naudojamas tapo labai mažai laiko užimanti kasdienių procedūrų dalis. Taigi, savaitės pradioje gavau „Gera karma“ magnio aliejų ir dar tą patį vakarą jį išbandžiau. Produktas dailioje pakuotėje, tačiau svarbiausia, ant jos labai aiškiai lietuvių kalba surašyta visa reikalingiausia informacija apie produkto naudą ir naudojimo ypatumus, kas mano nuomone, yra labai svarbu. Nereikia kažkur atskirai ieškoti informacinių „lapelių“, kuriuos išskleidus, paaiškėja, kad ten visas lapas, o ne lapelis... Be to, tekstas yra ne ant atskiro lipduko smulkiu šriftu, o didelis, ryškus ir aiškus. Pats buteliukas yra 150 ml. Jis gana patogus paimti, purkšti, o taip pat neužima daug vietos keliaujant.

20170828080954-33096.jpg

Na, ką, pirmas vakaras. Kaip rekomenduoja magnio aliejaus gamintojai „Gera karma“, pirmiausia, lindau į dušą, kad atsivertų poros ir magnis būtų geriau įsisavinamas. Išlindusi, ant sausos kojų odos 5-etą kartelių purkštelėjau aliejaus ir gerai jį įtryniau. Pradžioje net šyptelėjau mintyse pagalvojusi, na, kur tas dilgčiojimas ir nepraėjus nei pusei minutės, jį pajaučiau. Tose vietose, kur įtryniau aliejų, jis jautėsi visą vakarą. Tiesa, dilgčiojimas nebuvo aštrus ar diskomfortiškas. Tarpais dingdavo, tarpais atsirasdavo.

20170828081020-33630.jpg

Naudoju aliejų 5 dienas po 2-3 kartus per dieną ant kojų, rankų, nugaros, pilvo ir dilgčiojimo praktiškai nesijaučia. Įdomus pastebėjimas tas, kad įtrynus magnio aliejų į odą lieka labai įdomus jausmas ant rankų. Sunku jį ir apibūdinti... Jis tikrai ne toks pat, kaip tepant kūna įprastu aliejumi. Tai tarsi kažkoks kietas lipnumas... Pabandžius muilu nusiplauti rankas, tas ne itin malonus pojūtis liko, tad po magnio aliejaus naudojimo tenka bent keletą kartų rankas gerai nuplauti muilu. Nors 5 magnio aliejaus naudojimo dienos nėra daug, kad galėčiau pasidžiaugti nerealiais pokyčiais, bet keletą pastebėjimų jau turiu. Pradėjus purkšti magnio aliejų, padidėjo darbingumas, pagerėjo miegas, rečiau ir mažiau trūkčioja akių vokai, šias dienas vakarais nebejaučiau „neramių kojų sindromų“, kuris paprastai juntamas nėštumo metu, bet man stebuklingai užsitęsė ir buvo jaučiamas net ir 3 metams praėjus po gimdymo. Net neabejoju, kad naudojant ir toliau, produkto poveikis dar ryškiau pasijaus.

20170828081107-56619.jpg

Apibendrindama, drąsiai rekomenduoju šį produktą, jei jaučiate nore keletą magnio trūkumo požymių. Jis natūralus, todėl saugus. Jį labai patogu naudoti. Puikus kainos ir kiekio santykis, nes per penkias vartojimo dienas sunaudojau labai nedaug aliejaus, tad panašu, kad viso šio 100 ml buteliuko užteks tikrai labai ilgam.