Viliukas - lopšelinukas

Viliukas - lopšelinukas

14. Aug 2018, 14:44 Berta kalausiene Berta kalausiene

Sveiki visi, esu Vilius man tuoj sueis 1,6 mėn ir pradėsiu lankyti lopšelį. 

Šeimoje esu jauniausias - pagrandukas. Turiu sesę 4 m. ir brolį 3 m. Namuose man nebūna liūdna. Labai mėgstu kamuolius, kamuoliukus ar kas į juos panašu. Ką randu apvalaus, tai viską panaudoju kaip kamuoliuką.  Geriausi išdaigų mokytojai yra brolis su sese, stengiuosi nuo jų neatsilikt. O kai mama bando sudrausminti, turiu savo šypsenėlę kuri mamos pyktį numalšiną akimirksniu. 

Labai mėgstu balas, ypač su purvu, jose maudytis ir taškytis nors mama ir neleidžia. 20180814142255-59419.jpg

Lankysiu tą patį darželį kaip sesuo su broliu, net lopšelio grupė bus tapati. Tad auklėtojos jau man matytos, tad laukiu kol galėsiu eiti į lopšelį ir žaisti bei ugdytis kaip brolis ir sesė. Nemanau, jog rugsejo 3d. man bus sudėtinga. Manau rasiu daug naujų draugų ir draugių. Išmoksiu naujų žaidimų, kuriais galėsiu pradžiuginti savo tėvelius. 

Esu labai valgus berniukas, valgyt noriu vos pramerkus akutes ir dažnai ką nors kramsnoti. Todėl mano mama baiminasi, kaip ištversiu lopšelyje su maitinimu. Taip, maistui esu visiškai neišrankus, svarbu skanu ir sveika. Bet lopšelio porcijos nedidelės... Jau esu pasiruošęs į lopšelį - moku pats pavalgyti,pagalbos jau retai prireikia, taip pat kuo puikiausiai atsigeriu iš puodelio ir net mums neblogai sekasi su naktipuodžiu, kas labai džiugina mano tėvelius.

Tad labai laukiu ir truputi jaudinuosi, kaip seksis išbūt be mamos darželyje.

 

jaldija jaldija 14. Aug 2018, 20:18

Tyrinėtojas👍🌷