Viliaus rugsėjis mokykloje

Viliaus rugsėjis mokykloje

09. Oct 2016, 09:46 Evimama Evimama

Štai ir prabėgo rugsėjis, atkeliavo spalis... Prisipažinsiu, net nepastebėjau kaip greitai praėjo rugsėjis.

Pirmąsias dvi savaites Viliui sekėsi labai gerai. Bet štai nuo trečiosios pasitaikė ir ašarėlių, kai reikėjo skaityti. Vilius raides pažinojo lankydamas priešmokyklinę grupę, o skaityti jam sekėsi sunkiau (ypač ne dviskiemenius žodelius). Skaičiuoja Vilius gerai, todėl visada po pamokų pirmiausia pabaigia daryti matematiką (ko nespėjo per pamoką). Pamokų ruošimo pabaigai pasilieka skaitymą. Vakar Vilius paprašė, kad nupirkčiau pasakų knygą, todėl nuvažiavau į knygyną ir nupirkau skiemenuotą pasaką apie ežiuką ir voverę. Džiaugiuosi, kad po truputį sunkumai praeina ir Vilius jau neverkia jungdamas raides į žodžius, o žodžius į sakinius.

Po pamokų Vilius lanko sporto ir dailės būrelius. Kadangi jis labai judrus,tai sportuoti jam labai patinka. Per dailę stengiasi meninius darbelius atlikti tvarkingai, bet ne visada pavyksta.

Rugsėjį šventėme Viliaus 7-ąjį gimtadienį. Tą dieną jo laukė daug siurprizų: apsilankymas kirpykloje, daug balionų, dovanų ir t.t. Labiausiai džiaugėsi gavęs batutą, ant kurio nueina pašokinėti ir lyjant lietui. :) 

Tiek Vilius, tiek aš dėkojame Mamyčių klubui už dovanas, kurių buvo gausybė. Kadangi mokykloje yra uniforma,tai dabar lengvai atskiria pagal savo vardą, kuris megztinis yra jo. Labai gerai,kad buvo galimybė ant šokių batukų ("češkių") užklijuoti lipdukus su pėdutėmis. Knygelę apie istoriją atsišviečiau ir sau į darbą. :) O rašiklius ir flomasterius dalinasi su sesute. Viliui labai patiko užklijuoti lipdukus ant savo mokyklinių daiktų. Dabar tikrai nepasimes!

Sėkmės visiems mokinukams bei jų tėveliams! :)