Pradedu lankyti mokyklą: Čia aš - JOGAILA!

Pradedu lankyti mokyklą: Čia aš - JOGAILA!

16. Aug 2019, 08:43 Vyturiuks Vyturiuks

  Sveiki visi. Labai džiaugiamės, kad pavyko patekti į šį projektą. Bus labai įsimintina mokslų pradžia. Taip pat sveikiname ir kitus dalyvius.

     Apie patį dalyvį: Jogaila , rugsėjo 30d. sueis 7 metai. Tai labai smalsus vaikas, turintis super atmintį, kuri tikiuosi padės mokytis. Labai mėgsta konstruoti, ypač lego. Neįveikiamų instrukcijų nėra, viena karta sudeda pagal instrukciją, o išardžius jau iš atminties. Be abejo puikiai veikia ir vaizduotė. Kaip ir dauguma vaikų Jogaila išdykęs vaikas, nenustygstantis vietoje ir turintis mažai kantrybės. Labai plepus, kartais per daug. Mėgsta būti dėmesio centre ir drąsus. Tad neturėtų kilti problemų naujoje aplinkoje ir susipažinti su naujais draugais. 

     Į mokyklą eiti nori ir laukia, mokytis kažin ar tiek noro yra. Raides pažįsta visas, skaičius taip pat. Skaityti nemoka, niekaip nesigauna suprasti kaip lipdosi raidės. Skaičiuoti sekasi geriau.         

      Gyvename Kauno rajono Raudondvario kaime, čia viskas pažįstama tad ir pradžiai mokykla rinkomės vietinę. Šiemet naujai parengtose patalpose atidaromoje. Tad galvoti labai ir nereikėjo.

Iki sekančio !!!