Pirmokės adaptacijai įsibėgėjus

Pirmokės adaptacijai įsibėgėjus

29. Sep 2020, 13:34 JulijaGlad JulijaGlad

Po truputį įsibėgėjus adaptacijai pastebėjau, kad dukra nors ir apsiprato prie mokyklos režimo, tačiau vis dažniau pasiilgsta darželio. Ir tai natūralu, nes darželyje palyginus su mokykla buvo savotiškas poilsis. Atsižvelgus į dabartinę situaciją susidaro įspūdis, kad mokytoja skuba kuo daugiau pateikti medžiagos mokiniams, tempas išties gana nemažas. Per antrą tėvų susirinkimą mokytoją perspėjo, kad mes tėvai būtume pasiruošę, jog teks su vaikais dirbti nuotoliniu būdu per google platformą (kažkas panašu į Zoom programėlę), jau visi vakar gavome prisijungimus prie šios sistemos. Džiugina tai, kad mokytoja yra geranoriška, labai stengiasi dėl vaikų, daug jiems padeda ir net savaitgaliais atsiunčia žinutes su priminimais ką reikia atsinešti į mokyklą.

Beje, pas dukrą mokykloje daugiausiai būna 6 pamokos, o mažiausiai - 5 pamokos, kiekvieną trečiadienį būna klasės valandėlė per kurią Mokytoja bendrauja su vaikais įvairiomis temomis.

Praeitą ketvirtadienį klasės mokytoja organizavo puikią edukacinę kelionę į Trakus - į alpakų ūkį. Po trečios pamokos visa klasė važiavo į Trakus. Dukra pasakojo, kad alpakų ūkio darbuotojas kiekvienam vaikui išdalino po indelį su maistu ir visi vaikai maitino šiuos nuostabius gyvūnėlius. Pati edukacija kartu su kelione autobusu kainavo 10 eur. Iš nuotraukų, kurias mokytoja patalpino klasės forume, matėsi, kad vaikai buvo labai laimingi, o ir dukra grįžo namo labai patenkinta bei pilna teigiamų įspūdžių.

Na, o pabaigai norime visiems palinkėti gražios bei prasmingos dienos! :)