Pirmoji diena mokykloje!

Pirmoji diena mokykloje!

02. Sep 2019, 14:27 Kristina B. Kristina B.

Štai ir atėjo ta diena, kada už rankų paėmusi būsimą moksleivį įvedžiau jį į mokyklą. Turbūt rankos drebėjo labiau negu pačiam pirmokui. Susipažinome su pirmąja mokytoja, apžiūrėjome klasę, o mokinukas pats išsirinko suolą, kuriame sedės visus ateinančius metus. Mokykla paruošė gražią šventę, kurioje pasirodė mokyklos žvaigždutės ir talentai, šokių kolektyvas.. Prisipažinsiu, mamos, apsiverkiau. Viskas atrodo taip greitai, juk dar visai neseniai apsikabinusi guodžiau, kai verkė eidamas į darželį, dar tik ką mokėmės pažinti raides, dar neseniai net neišleisdavau jo vieno į kiemą.. Užaugo mano mažylis.

Mokytoja pasirodė miela ir rami, būsimus pirmokus pasveikino gražiu žodžiu, pirmosiom užduotėlėm, dovanėlėm. Gavo dovanų pratybų sąsiuvinius lietuvių kalbai, muzikai, matematikai ir pasaulio pažinimui. Kiekvienam mokiniui mokytoja parašė laišką ir įteikė raktą, atrakinantį mokslo ir žinių pasaulį.

Sekmės visiems pirmokams! Tegu jie drąsiai eina savo naujuoju keliu, tegu jų mokytojai būna kupini išminties ir kantrybės, entuziazmo ir jėgų, o tėveliai - tikėjimo ir pasitikėjimo!