Užkandžių dėžutė. Rugsėjis

Užkandžių dėžutė. Rugsėjis

01. Oct 2020, 20:32 Aviete Aviete

Sveiki, nieko naujo ar ypatingo, bet gal kam nors jau trūksta idėjų ką įdėti į pietų dėžutę ir gal atrasite kokių nors minčių iš mano pateikto meniu (nuotraukų) :)

Stengiuos kasdien įdėti kokią nors daržovę, į kitą skyrelį kokį nors vaisių ar uogų želė užkandį, o į didžiausią - sumuštinį su mėsa ar sūriu, ar kitokį užkandį (traputį su riešutu sviestu, suktinuką su tortilija, kiaušinį, itt.). Į atskirą dėžutę dar paprastai įdedu smulkių užkandukų: džiovintų obuoliukų, ryžių traškučių ar mūsų šeimos pamėgtų kukurūzų su įvairiais priedais (su morkomis, burokėliais, burnočio sėklom). Dar galima dėti įvairius riešutus, bet kadangi mano dukrytė skundžiasi, kad jai po to skauda dantenas, tai riešutų jai nededu. Bet stengiuos riešutus visad pridėti prie įvairių kepinių, kuriuos irgi karts nuo karto įdedu į pietų dėžutę.

Nesam ypatingi sveikuoliai, leidžiu ir bandelę karts nuo karto nupirkti valgykloje, pati įdedu kokių sausainukų ar padarau sumuštinį su paprasta kvietine duona. Bet stengiuos rinktis kuo kokybiškesnius ir grynesnius produktus (pilno grūdo, be hidrintų palmių riebalų, su kuo mažiau priedų itt.)

Dalinkimės pietų dėžučių idėjom ;)

picama picama 02. Oct 2020, 09:11

Tikrai naudingos idėjos! Ačiū

RenataŪselienė RenataŪselienė 01. Oct 2020, 18:48

Peržiūrėjau foto, ir supratau, kad aš alkana? labai skaniai viskas atrodo, ir man puiki "spargalke" ateičiai, nes jaučiuosi jau issisemusi. Ačiū, kad dalinatės❤️

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 01. Oct 2020, 17:47

Kokios puikios idėjos, kaip paįvairinti vaiko užkandžių dėžutę! 😀 Super