Pati pirma rugsėjo 1-oji ir pirma diena klasėje :)

Pati pirma rugsėjo 1-oji ir pirma diena klasėje :)

02. Sep 2021, 16:17 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Štai ir praėjo rugsėjo pirmoji :) Ši diena mums buvo labai ypatinga, nes tai buvo pati pirma rugsėjo pirmoji mūsų vyresnėliui. Nuo dabar baigiasi namų mokymas ir prasideda kasdienės kelionės į mokyklą.

Šventėje prie mokyklos buvo nemažai žmonių, kiek šaltoka, programos nematėme…tad buvo gan nuobodu. Bet tądien mokytoja vaikus pusvalandžiui pasikvietė į klasę, davė jiems mažą užduotėlę, pasveikino ir išleido į namus. 

Priešmokyklinėje klasėje jis sutiko ir anksčiau kaimynystėje gyvenusį vaiką iš kiemo, tad nors vienas veidas jau nuvo matytas :)

“Mokytoja labai gera, aš su ja galėsiu mokytis”. Toks buvo Jauniaus įvertinimas po pirmo pusvalandžio mokykloje :D 

Visgi šiek tiek jaudinausi kaip praeis pirma diena, kai mokykloje jis leis jau 4 valandas. O pasirodo viskas kuo puikiausiai. Kaip mat susirado draugų, susipažino ir su šokių mokytoja, sakė, kad ir susipažinimo veiklos patiko. Na,  o mokytis pradės jau nuo kitos savaitės. 

Džiugu matyti ir suprasti, kad adaptacija buvo lengva, tiksliau gal jos net nebuvo, nes vaikas gan sąmoningas ir puikiai supranta tų 4 valandų mokykloje reikšmę, supranta, kad sutartu laiku jį pasiimsime ir problemų dėl to nekyla. 

Visgi man pačiai taip keista, kad jau baigiasi  visos šeimos 24/7 etapas ir vos panorėję nenuvažiuosim kur užsimanę, kad kas rytą reikia naudoti žadintuvą ir nebegalime miegoti tiek, kiek kiekvienam norisi. Na, bet prisitaikysime prie priešmokyklinio grafiko ir tikiuosi, kad mūsų  pačių veiklų smarkiai nesumažės :) 

Dabar nekantrauju pamatyti kaip eisis kitos dienos ir pirmoji mokslų savaitė  :)

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 03. Sep 2021, 09:21

Ačiū!! Aha, jau didelis, patikėt niekaip negaliu 😀

floryte floryte 02. Sep 2021, 21:55

Sėkmės Jauniui mokykloje! Koks jau didelis?!