Mokykla ir draugai

Mokykla ir draugai

23. Sep 2018, 18:48 Natele Natele

Gerai, kai mokykla vaikui nėra naujiena - mokykloje lankyta priešmokyklinė grupė tikrai gerokai palengvino taip neraminančią pirmosios klasės pradžią. Dabar pusė klasiokų jau pažįstami ir mokykla ta pati, mokytoja taip pat ne kartą buvo užsukusi į grupę, tad visi buvę priešmokyklinukai  jaučiasi drąsūs ir gerokai labiau pasitikintys savimi nei didžioji dalis naujokų.

Šiemet draugai nelabai tepasikeitė. Kaip ir pernai - prie geriausių draugų dukra priskiria 2 tuos pačius berniukus ir vieną mergaitę. Ir dar atsirado nauja draugė iš naujokių. Dukra vos ne kasdien į maisto dėžutę deda ir tai, kuo galėtų pasidalinti su savo geriausiais draugais, o grįžusi pasakoja, kaip ir kas buvo.

Dar šią savaitę pasigyrė, kad klasėje yra naujokas ,,su plaukais". Prajuokino tokiu pasakymu - naujo berniuko plaukai surišti į kasytę.

Šiaip klasiokai lyg ir gana geri, tik vienu berniuku kartas nuo karto pasiskundžia - tai stumtelėjęs, tai dar kas nors... O kol visi vaikai supras, kaip reikia elgtis per pamokas, eiti mokyklos koridoriais poromis ir pan., pasitaiko, kad pertrauka kuri gerokai sutrumpėja arba vietoj pertraukos lauke tenka prabūti mokykloje... Aistė vis papasakoja, dėl kurių triukšmadarių taip nutiko. Ką darysi, tokia pradžia... 

Na dar pasiguodė, kad visas mergaites (jų klasėje mažuma) persodino su berniukais. O va atsiliepimai apie suolo draugą tokie: ..Jis vis kažką nori pasakyti, vis plepa ir plepa, o man neįdomu." Va taip va.

Mokytoja šauni, dukrai patinka, tad visai nebekirba jokia mintis, kad gal reikėjo leisti pas tą, pas kurią norėjo vaikas. 

O čia nuotrauka iš pirmosios išvykos pėstute - buvo šaunu!

20180923181331-30588.jpg