Linksmybės "13 aukštų namelyje medyje"

Linksmybės "13 aukštų namelyje medyje"

08. Jun 2019, 13:34 kodelcia kodelcia

Sveiki sveiki! 

Nuo vakar prasidėjo pradinuko atostogos, tad turėsime dar daugiau laiko knygoms. O su jumis dalijamės įspūdžiais iš šaunios istorijos pavadinimu "13-os aukštų namelis medyje".

Paprastai storesnes knygas su pirmokėliu skaitome kartu, kartu aptariame ir juokiamės iš smagių pokštų. O ir mažieji broliukai viena kita ausimi klausosi. 

Minėta knyga puiki tuo, jog tinka ir mažyliams, nes joje GAUSU iliustracijų. Met su keturmečiu irgi nagrinėjome, kiek visokių smagių dalykų galima rasti tame 13 aukštų namelyje:  be įprastinių kambarių, ryklių baseinas, mokslo laboratorija, boulingo kambarys, katapultod aikštelė ir kt.

Istorija yra  apie tai, kaip berniukai Endis ir Teris rašo jau nebe pirmąją  savo knygą, o berašant nutinka neįtikėtinų dalykų: katytė ima skraidyti, undinė virsta jūrų pabaisa, jūrų beždžionėlės nusiaubia namelį medyje, o galiausiai dar ir gorila kėsinasi jį sugriauti. Kaip ten viskas vyko perskaitykite patys!

O mano sūnus herojams parašė laišką, išsakydamas savo svajones. Įdomu tai, jog kai rašė šį laišką, net nenumanė, jog pasirodys ir nauja knyga su net "26-ių aukštų nameliu medyje".