Renkame knygos „Kaip prisijaukinti slibiną 2. Kaip tapti piratu" laimėtoją

Renkame knygos „Kaip prisijaukinti slibiną 2. Kaip tapti piratu" laimėtoją

11. Apr 2019, 05:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Viso pasaulio vaikus sužavėjusios istorijos apie Žagsulį ir jo slibiną "Kaip prisijaukinti slibiną" antroji dalis – „Kaip tapti piratu“

Kai jūra išmeta didžiulę medinę dėžę su užrašu „Atsargiai! Neatidarykite šios dėžės!“, argi galima nuspėti, kas nutiks toliau? Prasideda Žagsulio protėvių lobio paieškos ir Žagsulys tiesiog privalo surasti jį anksčiau nei klastingasis Alvinas. Be to, dar įsipainioja slibinas ir viskas pamažu ima sprūsti iš rankų. Be to, darosi laaabai baisu!

Knygoje „Kaip tapti piratu“ tęsiasi jaunojo vikingo Žagsulio iš knygos  "Kaip prisijaukinti slibiną" nuotykiai. Žagsulys – tikras vikingų galiūnas, puikus kovotojas ir tikras slibinų užkalbėtojas. Tačiau tokiu tapti nebuvo lengva. Žagsulys prisimenas laikus, kai jis buvo paprastas berniukas, kuriam buvo neįtikėtinai sunku tapti herojumi. 

Pirmoji serijos apie vikingų berniuką Žagsulį istorija – „Kaip prisijaukinti slibiną“ pasirodė 2003 m. Po to buvo išleistos knygos „Kaip tapti piratu“, „Kaip susikalbėti slibinų kalba“, „Kaip sudaužyti slibino širdį“ ir kitos. 2006 m. rašytoja netgi sukūrė atvirkštinę knygą – slibino Bedančio traktatą „Kaip prisijaukinti vikingą“. Iš viso serijoje jau išleista dvylika istorijų. Pagal knygą kino kompanija DreamWorks sukūrė tris filmus, taip pat yra keletas trumpų filmų ir animacinis serialas, įvairiausių vaizdo žaidimų ir komiksų knygučių.  



„C. Cowell yra nauja vaikų literatūros žvaigždė.“
The Times

„Knygoje apstu juokelių, kurie privers mokinukus kikenti.“
Nicolette Jones, The Sunday Times

Laimėtoja - Lina_baj!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 17. Apr 2019, 12:34

Skubame rinkti laimėtoją, nes norime, kad gautumėte dar iki Velykų 😀 Sveikiname Lina_baj!

lina_baj lina_baj 11. Apr 2019, 14:21

Aplankyti mamą darbe 😀 Nes mokslo metu sunku tą padaryti, o taip smalsu, kas ten ir kaip.