Kam atitenka smagiosios edukacijos knygos?

Kam atitenka smagiosios edukacijos knygos?

08. May 2019, 09:59 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tam, kad Mamyčų klube nebūtų pamiršti ir vyresnieji, leidykla "ŠVIESA" dovanoja jiems net keturias knygas iš jūsų jau pamėgtos serijos "Smagioji edukacija".

Misija: galvosūkiai. Kodas: piramidė

Įveik gudrias užduotis, lavink mąstymą ir surask išėjimą iš mumijų kapinių!

Siaučiant pašėlusiai smėlio audrai, atsiduri kapų rūsyje, lyg būtum kokia mumija! Kad išvengtum gyvačių gylių ir visokių žabangų, sprendi galvosūkius, atsakinėji į gudrius klausimus galingajam Anubiui. Knygoje rasi: hieroglifų ir ženklų, kuriuos reikės iššifruoti, skaičių galvosūkių,  privalomų įminti minklių ir dar daug ko. Savo atsakymus prisimink, nes pabaigoje laukia tikra skaičių misterija. Smegenų mankštos specialisto sukurti pratimai padės sveikam ištrūkti iš senovinio laidojimo rūsio! Negalima praleisti nė vieno galvosūkio – galima tik pasinaudoti užuominomis arba skaityti visą atsakymą.

Misija: galvosūkiai. Kodas: Mėnulis

Lavink smegenis, sek kompiuterio užuominas, pasitelk matematines žinias ir suprogramuok kelionę atgal į Žemę!

Tu kaukiančiame erdvėlaivyje vienas, tolsti nuo Žemės. Nebijok, tik išspręsi virtinę matematinių ir kosminių galvosūkių, skirtų misijas į Mėnulį vykdantiems pilotams, ir grįši. Pakeliui pamatysi, kaip atrodo žvaigždynai, išsiaiškinsi, kokie turi būti nurodomi kodai ir koordinatės, išmoksi matuoti ir sverti, numatysi, kaip įveikti kliūtis, ir dar daugiau... Tik savo atsakymų nepamiršk, nes pabaigoje teks spręsti didįjį galvosūkį. Atlikdamas smegenų mankštos specialisto sumanytus pratimus, pasijusi taip, lyg būtum ištrūkęs gyvas! Negalima praleisti nė vieno galvosūkio – galima tik pasinaudoti užuominomis arba skaityti visą atsakymą.

Misija: galvosūkiai. Kodas: Džiunglės

Išspręsk daugybę protą lavinančių galvosūkių keliaudamas po Amazoniją!

Pėdini senuoju Inkų taku, tik staiga – pliumpt į siaurą tarpeklį. Pražuvai! Turi spręsti virtinę galvosūkių, kad ištrūktum. Tau tenka įveikti painius labirintus, išspręsti raidžių ir skaičių uždavinius, įminti kodus, išsiaiškinti slaptaženklius ir nuveikti dar daug ką. Tada, pasinaudodamas savo gautais atsakymais, atlaikysi paskutinį išbandymą. Smegenų mankštos specialisto sukurti pratimai – puikūs gyvybės gelbėtojai! Negalima praleisti nė vieno galvosūkio – galima tik pasinaudoti užuominomis arba skaityti visą atsakymą.

Misija: galvosūkiai. Kodas: Vandenynas

Mąstyk kitaip, pasitelk logiką ir matematikos žinias, kad išgelbėtum povandeninį laivą

Oi! Taip jau atsitiko, kad valdai povandeninį laivą, kuris grimzta gilyn, ir sparčiai! Greičiau spręsk galvosūkius, kad laivą suvaldytum ir grįžtum namo. Tu turi nustatyti padėtis ir maršrutus, ženklus paversti žodžiais, išspręsti skaičių sekų galvosūkius, rasti kodus ir nuveikti dar daug ką... O tada turėsi atlaikyti paskutinį išbandymą. Smegenų mankštos specialisto sukurti pratimai – ir draugiškas delfinas – padės nenuskęsti! Jei sprendžiant galvosūkius prireiks pagalbos – galėsi pasinaudoti pateikiamomis užuominomis ar skaityti visą atsakymą.

p.s.komentarų skiltis šiek tiek žemiau :)

Donata Girdžiuvienė Donata Girdžiuvienė 09. May 2019, 13:17

Ačiū už staigmeną !!! Gavus tik sužinojau, kad laimėjau !!! Ačiū

LePukuota LePukuota 08. May 2019, 20:48

Ačiū! Nekantraujam skaityti! ❤

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 08. May 2019, 09:48

Traukiame dvi laimėtojas - Donata Girdžiuvienė (Kodas: vandenynas ir džiunglės) bei LePukuota (Kodas: piramidės ir mėnulis). Sveikiname! 😀

vaidlina vaidlina 04. May 2019, 08:43

Dukra pasirinko apie piramides, nes jai labai jos patinka, domisi Egiptu. Turi net knygų skirtuką iš papiruso su hieroglifais. Gaila,jog neina įkelti nuotraukų. Ir dar patiktų apie kosmosą.

vaidlina vaidlina 03. May 2019, 20:22

Apie mėnulį ir apie vandenyną. NES labai viskuom domisi nuo dangaus kūnų iki vandenynų..

Daiva Kam Daiva Kam 01. May 2019, 20:59

Kodas piramidė ir Kodas kosmosas, nes labai daug klausinėja apie tai.

Donata Girdžiuvienė Donata Girdžiuvienė 01. May 2019, 08:29

Mano sūnus norėtų kodus: džiunglės ir vandenynas, nes sakė, ten norėtų ištikrųjų pabūti !!!

juddita juddita 01. May 2019, 08:22

Mano pradinukas domisi kosmosu,povandenyniu gyvenimu,todėl pasirinko knygutę Kodas:mėnulis ir Kodas:vandenynas

Vaida Venckutė Vaida Venckutė 30. Apr 2019, 22:50

Kodas : piramidė ir džiunglės. Nes jai patinka tyrinėti gamtą. Jei atvirai rinkosi pagal viršelį ?

ODISEJAaa ODISEJAaa 30. Apr 2019, 19:45

Vismantė renkasi Kodas: piramidės ir Kodas: vandenynas. Sakė , kad nori patirinėti šiuos pasaulius ir sužinoti apie juos daugiau.???

LePukuota LePukuota 30. Apr 2019, 19:41

Amelija išsirinko "Kodas:piramidė", nes labai domisi senovės istorija, ypač apie senovės Egiptą. Antra knygelė: "Kodas: mėnulis", nes turim teleskopą ir mėgstam visi stebėti mėnulį iš arčiau 😀

lina_baj lina_baj 30. Apr 2019, 19:24

Rokas išsirinko Kodas: Piramidė (nes jau esu buvęs tokiam pabėgimų kambary ir labai norėčiau pakartoti) ir Kodas: Džiunglės (nes patinka labirontai lauke ir miške)

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 30. Apr 2019, 17:16

Agne, atidžiau paskaitykite konkurso sąlygą 😀

Agnė Vekrikaitė Kučmienė Agnė Vekrikaitė Kučmienė 30. Apr 2019, 17:11

Kodas: Mėnulis. Kodas: vandenynas.