KELIONĖ MOKYKLOS LINK

KELIONĖ MOKYKLOS LINK

18. Aug 2020, 20:32 Šimtmečio vaikas Šimtmečio vaikas

Nauji gyvenimo etapai, iššūkiai bei pokyčiai neretai kelia jaudulį bei nerimą mums, suaugusiems. Tačiau dvigubai labiau jaudinamės, kai toks etapas pasiekia mūsų vaikus. Mes dažnai pergyvename labiau už juos, nes neįsivaizduojame, kas dedasi jų galvelėse, bijome to, kaip jiems seksis nevalingai perduodami nerimą jiems.

Taigi labai džiaugiamės, kad gavome tokią smagią galimybę dalintis pasiruošimo mokyklai įspūdžiais bei sekti kitų vaikučių patirtis dalyvaujant Mamyčių klubo projekte! 

Susipažinkime!

Tai Eva – šimtmetinukės vyresnioji sesuo. Eva yra iš tų vaikų, kuri nuo kūdikystės pasižymi padidintu jautrumu bei judrumu. Ji iš tų, kuri nori daaug dėmesio ir tik sau, jos visur pilna, o motoriukas, atrodo, neišsikrauna niekada. Šios jos savybės anksčiau šiek tiek gąsdino. Vis bandžiau ją įsivaizduoti mokykloje laikantis disciplinos ir išsėdint visą pamoką, atrodė, lyg iš fantastikos srities. Ne vieną būrelį ji nusprendė nustoti lankyti, nes nenori daryti, kaip liepta :)

Kadangi darželio adaptacija nebuvo lengva, dariau prielaidas, kad ir mokykloje gali būti sunki pradžia, o ir prie draugų, kuriuos ji igyjo per tuos metus, yra labai jau prisirišus. Tačiau Eva turi puikius komunikavimo įgūdžius, ji greitai susikalba bei susidraugauja ir aš tikiu, kad šis bruožas jai padės įsivažiuoti greitai. Nemažai esame prisidėję ir mes su vyru, kad palengvintume pirmuosius mokslo metus. Apie tai plačiau papasakosime kitąkart bei su nekantrumu lauksime kitų vaikučių prisistatymų! 

Šimtmečio vaikas Šimtmečio vaikas 02. Sep 2020, 21:41

Dėkojame ☺️❤️

floryte floryte 19. Aug 2020, 10:02

Sėkmės Evai mokykloje!?