Kas mus ramina ir neramina prieš Rugsėjo 1-ąją?

Kas mus ramina ir neramina prieš Rugsėjo 1-ąją?

27. Aug 2021, 22:57 kodelcia kodelcia

Liko kelios dienos iki didžiosios dienos. O apie ją galvojame nuolat! Pamažu pratinamės keltis anksčiau nei įprasta, padarėme atranką ir tvarką Aido drabužių lentynose. Supirkome priemones. 

Ugdymo įstaiga vaikui pažįstama jau nuo darželio, tai ramina. O, bet, tačiau... Kadangi mūsų mokyklėlė nykstanti, Aido klasėje turėtų būti 5-6 pirmokėliai. Dėl tokio mažo skaičiaus jie bus jungiami su kita klase. Taigi vaikas turės naują mokytoją ir dalį naujų - vyresnių bendraklasių. Tiesa, dėl mokytojos kol kas visai neaišku, kokia mokys, tad liks staigmena.

Mokyklai ruošiamės ne tik skaičiuodami likusias dienas ar kalbėdamiesi. Skaitėme ir Monstropedijos serijos knygą pavadinimu "Naujokas". Nesu tikra, kiek vaikui ji padės tikrose situacijose, bet minėtoje knygoje įdomiai supažindinama su jausmais, kurie ištinka, kai jaudiniesi, kai jautiesi nejaukiai, kai esi naujokas. O juk toks ir bus vaikas - naujokas tarp jungtinės klasės vaikų, naujokas ir su nauja mokytoja. Ramina tik tai, kad dalis draugų vis vien jau yra gerai pažįstami :)

Taigi tokie mūsų rūpesčiai ruošiantis į pirmą klasę. 

Apciukas Apciukas 30. Aug 2021, 21:44

Sėkmės, viskaa bus gerai ?

Aistia Aistia 28. Aug 2021, 19:10

Sėkmės jums 😀