Jogailos rūpesčiai prieš mokyklą

Jogailos rūpesčiai prieš mokyklą

23. Aug 2019, 09:50 Vyturiuks Vyturiuks

    Nebedaug laiko jau lieka iki laukiamos rugsėjo 1-osios šventės. Mūsų mokykloje ji vyks rugsėjo 1d. Tad nuo 2d. pirmadienio prasidės kelionė i mokslo kalną.

     Ši savaitė pilna rūpesčių ir darbų. Jogaila pradeda pratintis keltis anksčiau, šią savaitę 7.30. Kitą savaitę ankstinsim laiką ir kelsis 7.00. Sunkūs rytai... Žinoma ir mamai reikia pratintis, kad spėtume į pamokas nevėluojant. Iki mokyklos apie 20-30 min Jogailos ėjimo tempu, kadangi turime 3mėn. broliuką tai kiekvieną rytą mamai iššūkis išsiruošti bus nemenkas. Labai džiaugiamės, kad mokslų pradžia sutapo su broliuko atėjimu, nereikės sukti galvos kaip po pamokų, kaip namų darbai. Grįžtant prie šios savaitės, tai nuveikėme nemažai. Vakar buvom pažymos į mokyklą, šiandien pasitikrinome dantukus. Reikalingus gydytojus aplankėme balandžio mėnesį, kad nereikėtų prieš rugsėjį lakstyti, kada antplūdis didžiausias. Penktadienį važiuosime į kirpyklą, reikia pasigražinti prieš šventę. Taip pat šią savaitę atsiėmėme uniformą, gaila tik kad ne naujoje mokykloje.

    Su mokytoja ir klasės draugų tėvais susipažinsim per susirinkimą kitą savaitę. Labiau turbūt pati laukiu to susirinkimo nei Jogaila. Šiandien pašnekėjom, kad beliko gera savaitė ir baigsis atostogos. Vaikas kažkiek nusiminė, nes ne visus planus spėjo įgyvendinti. Ir atsiranda nedidelis jauduliukas.

    Paskutinė savaitė... ir mano mažylis bus jau mokinys.. Pirmokas..