Įsibėgėjus mokslams

Įsibėgėjus mokslams

23. Sep 2020, 08:25 IevaNe IevaNe

Sveiki,

Matydama tokį vaizdą kiekvieną vakarą suprantu, kad mano mažylė užaugo. Pažiūriu į mažąją sesę ir suprantu, kad už kelių metų ir ji jau į mokyklą eis. Kur bėga tas laikas, nesuprantu. 

Įsibėgėjus moks metams, viskas stojo į rutiną. Kiekvieną rytą vyras važiuodamas į darbą, išveža Emutę į mokyklą, po pietų ir būrelių pasiima. Vaikas jau prašo taip anksti nepasiimti, nes nori su draugais pabūti ilgiau. 

Kiekviena diena kupina įspūdžių, grįžus visada aptariame ką naujo išmoko, ką skanaus valgė. Neskubinu daryt namų darbų, pirmiau susitvarko, pažaidžia, atsipalaiduoja, o tik tada eina paruošti pamokas. 

Atsiradus rutinai, vakare susideda kuprinę, pasiruošia uniformą, sudėliojam maisto dėžutę. Kiekviena dieną stengiuosi paįvairinti kažkuo skaniu, kad ir Emai nenusibostų.

Pirmasis mėnuo, kolkas eina puikiai. Jau buvo ekskursijoje į lėlių teatrą. Motyvacijos ir užsidegimo turi į valias. Grįžus visada bėga pasisakoti kiemo draugams, tik labai gaila, kad kieme neturime tokių draugiškų vaikų ir dažniausiai grįžta nubjurusia nuotaika.

Tikiuosi mokslo metai nenusibos, stengiuosi vaiką prablaškyti, nes tokiam energijos užtaisui reikia išsikrauti. Pasirūpinsiu, kiek tik galėsiu, kad vaikas ir toliau taip noriai ir lengvai mokytųsi.

floryte floryte 23. Sep 2020, 19:02

Koks smagumėlis, kai taip puikiai sekasi Emai mokykloje!?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 23. Sep 2020, 10:33

Ieva, kaip smagu girdėti ir linkime toliau sėkmės! 😀