Į mokyklą kaip į šventę

Į mokyklą kaip į šventę

05. Sep 2018, 21:21 Jelly Jelly

Pirma mokslo metų diena išaušo šeštą valandą ryto, ir nors mūsų panelė megsta ilgai pamiegoti, šįkart atsikėlė labai anksti ir klausė „kada jau“. Labiausiai nerimavo ar bus pažįstamų, ar mokytoja nebus griežta.

Mums dvigubas nerimas, kadang ir broliuką vedėm pirmą kartą į darželį. Tai sutarėm, kad pirma nuvažiuosim su broliu pasveikinti auklėtojų, įteiksim po gėlytę, ir tada jau į šventę. Brolis Elzės pasirodė labai jau nedrąsus, pastovėjo tarpduryje, ir visiems pamojęs rankele „ate, ate“, išbėgo pro duris.

Elzei leidome pačiai išrinkti gėlytes, nors galvojome apie kardelius, vis dėlto ji išsirinko kalijas. Į šventės vietą ėjo išdidžiai, priešais atkišusi gėlytes ir visą laiką atrodė labai rimta. Šventė vyko botanikos sode, kadangi mokykloje vyksta remontas, tai nebuvo tiek daug formalumų, visi atrodė atsipalaidavę. Sužinojome, kad klasėje dvi mergaitės iš jos darželio, viena iš baleto mokyklėlės, tai visai drąsiau pasidarė.

Jau keliavo dvi dienas į susitikimą su klasiokais, aišku pamokos edukacinės, vyksta lauke dėl mokyklos remonto, nebuvo laiko suprasti kas ta mokykla. Kol kas jai tai kaip įdomi pažintinė veikla, darželis. Bet eina noriai. Žiūrėsim kaip bus, kai prasidės mokslai suole.  

jaldija jaldija 05. Sep 2018, 23:37

Sėkmės pirmokėlei🌷🌷🌷