Gabrielės pirkiniai į mokyklą

Gabrielės pirkiniai į mokyklą

31. Aug 2020, 13:24 RenataŪselienė RenataŪselienė

Man pirkiniai visada asocijuodavosi su malonumu ir atsipalaidavimui, bet ne šį kartą.

Lakstyti po parduotuves neturėjau nė menkiausio noro. Jei atvirai po karantino, tiek pripratus viską pirktų internetu, kad į fizinę parduotuvę prisiverčiu tik extra atvejais.

Gabrielės apipirkimas ir buvo vienas tų extra atvejų, nes uniformą pirkti be jos neįmanoma, o ir Lelija, deja, neturi internetinės parduotuvės. Tad, sveikas, Oze.


Kanceliariją pirkau dar birželio mėnesį, kai gavome iš mokytojos sąrašą, o ir ko reikia jau daugmaž žinojau po patirties su Simono. Viską pirkau internetu, tad nereikėjo vargintis lakstyti ieškoti ir tampyti būdu pirkinių. Kiek išleidau jai sunku pasakyti, nes pirkau ir Simonui, ir namams. Jeigu skaičiuoti iš akies tsi Gabrielei kanceliarijos buvo išleista iki 50 eur.

Kuprinė. Mes turim tradiciją, kad seneliai kiekvienam pirmokui įteikia dovaną. Kad tai būtų ne šiaip daiktas, besimėtantis pakampėje, jie nusprendė finansuoti kuprinę, kurią Gabrielė išsirinko ir oficialiai gaus tik rytoj.

Uniforma. Čia ko gero skausmingiausia visų tėvų kišenei dalis. Džemperis 25 eur, sarafanas 27 eur. Ir tada nori nenori: baltinukai, palaidinės, pėdkelnės ir kitos "smulkmenos".

Po šios vasaros mergina stipriai ūgtelėjo, jos spintos turinį teko atnaujinti iš pagrindų, nuo apatinių iki avalynės. Ačiū Dievui spėjom pasinaudoti išpardavimais ir sutaupyti ne vieną šimtą eurų.

Pratybos. Už jas dar tik mokėsime, galiu tik spėti, kad jos kainuos dar apie 50 eur.

Na, ir pabaigai... Gal net nesumuosiu visko, nes galutinė suma išgąsdins ir mane pačią.
Draugiškas patarimas būsimoms pirmokų mamoms- nepalikite visko paskutiniam mėnesiui, tikrai piniginė už tai padėkos.

Ar brangu išleisti vaiką į mokyklą? Nepigu, bet aš is tu mamų, kurios vaikam atiduos kas geriausia, o sau.. galima ir apsieiti.