Gabrielės pažintis su mokytoja

Gabrielės pažintis su mokytoja

24. Aug 2020, 17:43 RenataŪselienė RenataŪselienė

Mūsų pažintis su būsima mokytoja ir klasiokais įvyko birželio antroje pusėje, kai tik baigėsi karantinas.

Mokytoja paliko labai teigiamą įspūdį. Moteris, turinti patirties, dirbusi su pradinukais, labai šilto bendravimo. Gabrielei ji labai patiko, ypač kad mano bendravardė. Sakė nebus sunku bent mokytojos vardą įsiminti. 

Klasiokai. Jų klasėje bus 26 vaikai. Pirmąją pažinties dieną, kai turėjo mini pamokėlės, jie man pasirodė visi dar tokie vaikučiai. Pasimetę, išsiblaškę, didelėm akutėm žvelgiantys į priekį ir nedrąsiai besišypsantys. 


Gabrielė sakė susipažino su keliais vaikais, ir tie berniukai. Tai manęs nenustebino, augdama su broliais, ji ir darželyje labiau bendravo su berniukais, nei mergaitėm. 


Labai tikiuosi, kad pažintys perraugs į draugystes, atras artimų sielai vaikų, nebus vieniša ir jausis laiminga savo klasėje. 
Žinau, kad noras lankyti mokyklą priklauso ne tik nuo atliktų namų darbų ar išmoktų pamokų, bet ir nuo to, koks ryšys su draugais, mokytoja. Linkiu, tau mažyle, kad žengtumei tvirtu žingsnių, aukštai iškelta galva ir nebijotumei suklupus pakilti. 

RenataŪselienė RenataŪselienė 25. Aug 2020, 13:44

Floryte, mums tiesiog labai pasisekė. Bet kas laukia rugsėjo 1 tai dar didelis didelis klausimas. Vargu ar turėsime tokią gražią šventę, kokią turėjome kai Simonas keliavo į 1 klasę.

floryte floryte 25. Aug 2020, 00:55

Oho, kiek daug jūs žinote - ir apie mokytoją, ir apie klasiokus...O va mes, su Auguste - beveik nieko nežinom, tik kuo vardu mokytoja...Tas karantinas bjaurybė...