„Edulandas" kviečia į nuotolines kalėdines edukacijas ir dirbtuvėles!

„Edulandas" kviečia į nuotolines kalėdines edukacijas ir dirbtuvėles!

11. Dec 2020, 15:23 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šiemet šv.Kalėdos bus kitokios, bet jos vis tiek ateis. Tad suteikime vaikams džiaugsmą pasinerti į įvairias kalėdines edukacijas ir dirbtuvėles nuotolinu būdu. Štai ką siūlo mūsų kūrybingas draugas EDULANDAS

Kalėdinis atradimų rinkinys 

Kalėdos turtingos ne tik jaukiomis dekoracijomis, pakilia nuotaika ir šeimos susibūrimu prie bendro stalo, bet ir DOVANOMIS. Ar jau spėjote sugalvot, ką Kalėdų senelis atneš šiais metais? Edulandas siūlo vaikus nustebinti Kalėdiniu atradimų rinkiniu! 

Šis rinkinys Jūsų mažiesiems padovanos geras emocijas bei atradimo džiaugsmą. Kalėdinį atradimų rinkinį gali pristatyti net pats Kalėdų Senelis (Kauno regione)! (žr.video->> žemiau)

Dovanos iš Kalėdų senelio rankų 

Užsisakykite dovanų pristatymą iš Kalėdų senelio  tiesiai iki namų durų Jums patogiu metu!  Dėl susiklosčiusios pandeminės situacijos bus užtikrintas saugumas. Kalėdų senelis pasiruošęs su vaikais susitikti lauke, užkurti šventinę nuotaiką ir įsiamžinti su Jūsų mažaisiais. Skamba smagiai? 

Edukacija: Sniegas dykumoje? 

Edukacija skirta pradinukams ir darželio vaikams nuotoliniu būdu, kurią ves pats Kalėdų senelis.

STEAM dirbtuvės: MISIJA KALĖDOS

Netrukus vaikams - žiemos atostogos, daugiau laiko jie praleis namuose, su šeima. Prisijunkite kartu į dirbtuves, kurių metu gaminime visų numylėtąjį šlykštuką.

Daugiau informacijos:

Facebooke: www.facebook.com/edulandas

Svetainėje: https://edulandas.lt