Būsimas pirmokas - Simonas

Būsimas pirmokas - Simonas

16. Aug 2019, 18:58 Kristina B. Kristina B.

Būsimasis pirmokas Simonas, kuris planuoja lankyti pirmą klasę vienoje iš Vilniaus mokyklų. Mokykla priklauso mums pagal gyvenamą vietą, tad yra visai netoli ir tikiuosi, kad apsipratęs nueis pats.

Kaip ir visi vaikai – iš pradžių nedrąsus ir uždaras, o artimiau susipažinus – vos suvaldomas. Labai trokšta visur pirmauti, lyderiauti, visiems vadovauti, tad kartais per tą aktyvumą ir nukenčia. Tai vaikas, kuris „negalima“ ir „sustok“ tikrai girdi dažniau už kitus, bet tuo pačiu žavi jo entuziazmas ir energija. Jis visada ateis į pagalbą, padės, paneš, palaikys duris. Turi mažajį broliuką ir gana atsakingai pasirūpina, kad mažasis gautų ledų ir kitų desertų lygiai su juo.

Šiek tiek baiminuosi, nes lengvai pasiduoda draugų įtakai, perima jų nuotaikas, tačiau tikiuosi, kad mokykloje susiras gerų ir šaunių draugų, kurie nukreips jį tinkama linkme.

Kadangi yra labai aktyvus, jau nuo priešmokyklinės lanko baseiną ir dar svajoja lankyti kovos menus.

Skaityti kiek pramokęs, su skaičiais dar sunkiai draugauja. Nelabai mėgsta dainuoti, bet turi neblogą atmintį ir gan lengvai išmoksta visus reikalingus eilėraščius. Smagiausias užsiėmimas – aktyvus judesys lauke ir lego namuose.