Anastasijos ypatingoji rugsėjo 1-oji!

Anastasijos ypatingoji rugsėjo 1-oji!

04. Sep 2020, 00:36 JulijaGlad JulijaGlad

Štai ir atėjo taip ilgai laukta šventė - rugsėjo 1-oji, kuri atnešė daug džiugių bei visam gyvenimui įsimintinų emocijų. Šventinė dalis vyko aktų salėje, į kurią įleido ne tik tėvus, bet ir senelius, bet prieš tai mokytoja visus vaikus (be tėvų) nusivedė į klasę... o mes tuo metu kantriai sėdėjome aktų salėje ir su maloniu jauduliu laukėme kol mūsų pirmokė pirmą kartą įžengs pro aktų salės duris, kur 12 metų iš eilės vyks patys įdomiausi, nuostabiausi bei įsimintiniausi šventiniai renginiai. Ir štai sulaukėme...

Anastasija buvo linksmai nusiteikusi, įdėmiai stebėjo šventinę dalį, kuriuos metu mokyklos dešimtokai deklamavo eilėraščius, linksmino vaikus, uždavinėdami jiems šmaikščius klausimus  bei atliko puikų šokį. Šiemet kaip buvo planuota anksčiau dvyliktokai pirmokų šventėje nedalyvavo, nors Anastasija jų labai laukė, nes vyrėsne draugė jai kadaise pasakojo, kad jie po ceremonijos įteikinėja visiems pirmokams dovanas.

Po šventinės dalies visi tėvai nuėjo į mokyklos vidinį kiemą, kur buvo liepta laukti vaikų, o vaikus tuo metu į klasę palydėjo jų pirmoji Mokytoja, kuri su savo atvira širdimi bei begaline kantrybe ves mūsų vaikus rudenėjančiu žinių bei mokslo taku. Grįžus namo Anastasija papasakojo, kad klasėje Mokytoja papasakojo apie save, taip pat susipažino su vaikais, o smagiausia buvo tai, jog Mokytoja sugebėjo sudominti visus vaikus savo nuostabiu pasakojimu apie pelėdą. Ji parodė vaikams minkštą pelėdą ir pasakė, kad pelėda šiuo metu labai liudi, nes pametė savo pelėdžiukus ir paprašė padėti jai surasti pelėdos lizdą.

Vaikai rado pelėdos lizdą spintoje, kur buvo daug mažų minkštučių peledžiukų, kuriuos Mokytoja pati savo rankomis numezgė kiekvienam savo mokiniui. Tai buvo nuostabi dovana kuria Anastasija labai džiaugėsi. Taip pat visi vaikai nuo mokyklos gavo dovanų po knygutę ir ledų (pasirodo kiekvienais metais per rugsėjo 1-ąją Mokyklos administracija vaišina vaikus ledais).

Po šventės su šeima nuėjome į kavinę, kur vyko loterija rugsėjo 1-osios dienos proga, ten Anastasijai padovanojo vonios putas ir dar leido traukti loterijos lapuką už broliuką, kuriam atiteko saldainiai. O sugrįžus namo Anastasija su džiaugsmu pradėjo ruošti savo kuprinę sekančiai mokslo dienai... Tai buvo ypatinga diena ne tik Anastasijai, bet ir mums tėvams, nes prasidėjo naujo gyvenimo etapo pradžia. Sveikinam visus pirmokus su mokslo metų pradžia!

 

JulijaGlad JulijaGlad 05. Sep 2020, 21:26

Ramune, dukros Mokytoja išties labai nuostabus žmogus 😀

ramune. ramune. 05. Sep 2020, 12:28

Šaunuolė mokytoja. Pelėdžiukai kokie nerealūs!

JulijaGlad JulijaGlad 04. Sep 2020, 20:41

Floryte, dėkojam Jums labai! 😀

floryte floryte 04. Sep 2020, 12:28

Turėjote itin gražią šventę- bus ką prisiminti! Sveikinimai Amastasijai???.