Pirkiniai Marto darželiui :)

Pirkiniai Marto darželiui :)

31. Aug 2021, 16:12 SimonaMartas SimonaMartas

PIRKINIAI DARŽELIUI:

Prieš pradėdama Marto darželio pirkinių sąrašą išsiklausinėjau draugių ko gi reikia tam darželyje. Visų atsakymai buvo labai panašūs:

-        Du pilni rūbelių komplektai

-        Sauskelnės jeigu jas naudoja (mums nebeaktualu)

-        Neperšlampantys paklotai jeigu įvyktų nelaimė miegant

-        Drėgnos servetėlės

-        Sausos servetėlės

-        Lietaus rūbai ir batai

-        Gertuvė

-        Šukos

-        Šlepetės

-        Mylimas žaislas (mūsų darželyje leidžia atsinešti vieną)

Nepuoliau visko pirkti iš karto, mielai pasinaudoju akcijomis, taip pat perku rūbus dėvėtų rūbų parduotuvėse ir nemažai jų perleidžia draugės su vyresniais vaikais. Iš draugių gavau patarimą nepirkti brangių rūbų darželiui, nes vaikai juos išterlioja ir greitai išauga.

Nuodugniai peržiūrėjus Marto spintą supratau, kad labiausiai reikia papildyti kelnių ir megztinių atsargas, taip pat reikėjo naujų sportinių batų ir patogių šlepecių. Sulaukiau puikaus 60proc išpardavimo internete, keletą kartų apsilankiau dėvėtų rūbų parduotuvėse ir “TA-DA-DAA”- spinta atnaujinta neišleidus krūvos pinigų. Už visus daiktus nuotraukoje sumokėjau maždaug 100eurų.

Lietaus aprangą, batus ir šiltą kombinezoną perleido draugė, todėl šių brangių daiktų mums pirkti neprireikė.

Atsirado keletas papildomų pirkinių, kurie nekainavo daug, bet atnešė labai daug džiaugsmo. Vienas jų- vardiniai rūbų etikečių lipdukai. Martas taip smagiai juos klijavo, kad dabar nori jog absoliučiai visi rūbai ir daiktai būtų pažymėti lipdukais. Kitas pirkinys kainavęs vos 7 eurus, bet atnešęs džiaugsmo lyg būtų vertas milijono-pagalvė leopardas. Nuotraukose matote du vienodus -vieną jų turime seniai, sūnus visada su juo miega, todėl pamaniau jog būtų labai jauku turėti tokį pat darželyje. Marto darželyje leidžiama atsinešti vieną mylimą žaislą, manau tai ir bus šis leopardas.

Visumoje išleista suma nėra didelė, nes nemažai turimų rūbų vis dar puikiai tinka. Manau tikrai verta paieškoti pigesnių alternatyvų, pirkti nebūtinai naujus daiktus, paklausti pažįstamų gal kas turi nenaudojamų daiktų vaikams ir nori juos perleisti. Vaikai gi taip greitai auga!

 Šiandien pasvarsčiau jeigu būtų reikėję supirkti absoliučiai viską, suma turbūt būtų triguba.

Smagaus visiems pasiruošimo naujiems etapams ?