Pasidalinkite linksma gyvenimo istorija ir laimėkite knygą "Linksmorijos"

Pasidalinkite linksma gyvenimo istorija ir laimėkite knygą "Linksmorijos"

20. Jul 2018, 07:10 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

"Linksmorijos" - linksmų istorijų rinkinys vaikams, bet ne tik. 

Istorijose atrasite ir pamokymų, ir juoką keliančių situacijų, daug išgalvotų herojų tikroviškais vardais. Gal čia surasite ir save? Dalinkitės linksma akimirka, išlaisvinkite vaizduotę, nes aptiksite ir kūrybinių idėjų.

Knygelės autorė Inga Kanišauskė apie knygą:

"Esu Inga, mažosios Tėjos mama. Už knygelės idėją turiu dėkoti paskutinių mokslų - Ikimokyklinės pedagogikos, Teatrinės raiškos paskaitos dėstytojai, kuri po perskaitytos istorijos apie batus ir išsakė tą mintį, kad, Inga, tikrai gali parašyti knygelę vaikams. Tėja dar pūpsojo pilvelyje, o aš jau rutuliojau tą rašymo mintį, jos nepaleidau, nes tai tapo kaip ir tikslas, svajonė, kurią, galvojau, va tikrai įgyvendinsiu. Gimus Tėjai ir jai augant, istorijos pylėsi viena po kitos iš jos kasdienos, jos žaidimų, jos knygų, jos nesėkmių iš visko ...:) Knygelė ir dedikuota dukrai Tėjai.

Knygos pavadinimas yra jungtinis žodis iš linksmos + istorijos, sukūrėm naujadarą Linksmorijos, tuo pačiu pavadinimu rašom ir tinklaraštį, kur visi mūsų atradimai.

Knygelėjė yra 12 linksmų istorijų su juokingais personažais, tikrais vardais iš gyvenimo. Gale knygos galima rasti 12 idėjų kūrybiniam darbui, idėjos siejamos su istorijomis. Knygelė skirta ir darželinukui, ir vyresniam, amžiaus ribas sunku nubrėžti, nes net ir suaugusieji slaitydami kvatoja iš tų istorijų". 

Kviečiame prisiminti kuo daugiau linksmų istorijų iš savo šeimos gyvenimo ir dalintis jomis komentaruose!

Rinksime 2 laimėtojas kitą ketvirtadienį.
RenataŪselienė RenataŪselienė 23. Jul 2018, 18:45

Man iki šiol linksmiausia ir įsimintiniausia istorija, kai laukėmes trečio vaikelio ir nuvykome pas gydytoją sužinoti lytį. Kai paklausė sūnaus, jis atsakė, kad nori brolio, kai paklausė dukros, ji atsakė sesės, o kai klausė ko norėtų tėvelis, dukra pilna gerkle išrėkė "šunio". Dalinai noras išsipildė, sūnus kartais savo elgesiu primena šuniuką. Kai dar vaikščiojo keturiomis labai mėgo įsidėt ką nors į burną ir taip vaikštinėti po namus😀

floryte floryte 23. Jul 2018, 11:34

Prie manęs prieina Augustė (beveik 5 m) ir sako: "noriu, kad šiame kambaryje įvyktų stebuklas!". "Koks stebuklas?" - klausiu aš. "Kad čia būtų Dievas" - aiškina manoji. "Manau, kad jis čia yra, Dievas yra ten, kur yra meilė. Aš tave myliu, o tu mane myli" - sakau Augustei. "Jeigu čia yra meilė, o vaikai gimsta iš meilės, tai mes abi turėkime vaiką!" - sušunka Augustė😃

Raudona braškė Raudona braškė 23. Jul 2018, 08:07

Šaltą žiemos rytą, vyras gramdo apšąlusius mašinos langus, o mes su sūnum šildomės mašinos viduje. Sūnus pamatęs, kad aš žvilgčioju kiek valandų ir ar ne metas judėti nuramina:
- Mamyte, tetukas, tuoj NUDROŠ langus ir važiuosim.

Stebulė Stebulė 21. Jul 2018, 21:37

Vyras parduotuvėje atsiskaitė už prekes. Kasininkė pasakė:
- ačiū.
O Žemyna atšovė:
- Ačiū pačiū, lįsk į pečių, ten yra saldžių gyvačių

Natele Natele 21. Jul 2018, 15:44

Antras namo aukštas neįrengtas. Dukrytė mato, kaip tėtis lipa į antrą aukštą darbuotis. Po kurio laiko šaukia, žiūrėdama aukštyn:
- Tėėtii, kada pareisi namo ?!

Ryte iš vaiko kambario pasigirsta išgąsčio riksmas. Skubiai puolame į vaiko kambarį, o tas guli lovelėj, žiūri į ties jo galva per gerą sprindį sėdintį dar vakare pasidėtą meškutį ir sako:
-Pabudau ir išsigandau, nes nesupratau kas į mane žiūri.

Klausiu:
-Kas bus viduje, kai pradaušime žalio kiaušinio lukštą?
Dukrytė:
-Kiaušinienė.
😀

Stebulė Stebulė 20. Jul 2018, 09:51

Tėtis kviečia Žemyną:
- Žemyna, ateik.
- Ne.
- Ateik, man reikia tavo pagalbos.
- Ne. Čia mano pagalba, - sušunka mažoji.

Vėl pašnekesys, aš klausiu:
- Nori pas močiutę?
Žemyna:
- Aš jau buvau.
- Kada?
- Rytoj.

Tėtis klausia:
- Žemyna, ar valgysi karštą sumuštinį?
- Ne. Aš palauksiu, kol pravės.

kodelcia kodelcia 20. Jul 2018, 08:26

Tikriausiai ne vienas žinom, ką reikškia, kai vaikai ima vieni kitus erzinti. Tai va. Vakar privertė nusišypsoti trimečio pareiškimas vyresnėliui:
- Aš tave išmesiu pro langą ir tu suduši!