Jonuko pirkiniai į darželį

Jonuko pirkiniai į darželį

06. Sep 2019, 15:44 Mil2kas Mil2kas

Sveikos Mamytės,

Na ką atėjo ilgai lauktas Rugsėjis. Mūsų vaikučiams tai rutinos pasikeitimo ir naujų potyrių mėnuo. Sveikinu ir linkiu lengvo pripratimo prie darželio! 

Jonukas jau keliaus kitą savaitę į darželį. Kodėl ne nuo Rugsėjo 2d.? Nes auklėtojos nori labiau pažinti kiekvieną vaiką, tad kiekvieną dieną eina po kelis vaikus. Ir taip iki rugsėjo galo susirenka visa grupė. Manau visai neblogas metodas, negu visi nueitų iš karto. 

O dabar apie pirkinukus. Svarbiausias man buvo avalynė, kuria avės grupėje. Tikrai nebuvo lengva išsirinkti. Norėjosi nebrangių, bet ir kokybiškų batukų/tapkučių vaikui.  Nemanau, kad reikia leisti didelias sumas batams, nes kojytė auga greitai, tad keisti reiks tikrai dažnai. Tad pasirinkome šiuos: nuotrauka apačioje. Pasirinkome su tokiu užsegimu, nes jau turėjome panašias vaikščioti po namus ir labai patiko. Užsegimas nesusidėvi ir tvirtai laikosi batukai ant kojytės. Aišku pačiam vaikui nebus lengva nusisekti, bet laikui bėgant išmoks. Nesinorėjo paprasto užsegimo, nes labai greitai nusitrina priklijuojamos basutės. Žinoma labai svarbu puoduko reikalai. Jau dienos metu Jonukas paprašo ant puoduko, tad nupirkome naują puoduką darželiui ir nemažai triusikėlių pakeitimui. Renkantis puoduką atkreipkite dėmesį, kad atsisėdus berniukui būtų priekis aukštesnis. Taip pat keletą palyčių į lovytę, apsaugoti nuo avarijų miego metu. Seilinukas taip pat reikalingas valgant. Keletas rūbelių, patogių kelnyčių. O ko pritrūks, nusipirksime vėliau, jau lankant darželį. 

Pasiruošimas darželiui tikrai nepareikalavo didelių sumų. Nes pirkome viską neiškarto ir labai gerai apgalvojant. Į 50eur sumą tikrai tilpome. 

Iki, susitiksime jau greitai.