Darželis jau ne už kalnų...

Darželis jau ne už kalnų...

15. Aug 2019, 14:48 Mil2kas Mil2kas

Sveikos Mielosios,

Visų pirma noriu padėkoti Mamyčių klubui už galimybe dalyvauti šiame projekte "Pradedu lankyti darželį/mokyklą". Tikiuosi bus įdomi mūsų patirtis ir patarimai padės lengviau ruoštis šiam nuostabiam etapui.

Mano sūnelis vardu Jonas, 2m.5mėn. Net nepastebėjom kaip greitai atėjo laikas kitam gyvenimo etapui. Labai džiaugiamės ir kartu kaip ir visiems tėveliams nedrąsu.Jonukas labai mėgsta žaisti su vaikučiais. Pats yra labai jautrus,aktyvus ir linksmas berniukas, tad tikiuosi darželyje labai patiks. Kaip ir dauguma vaikų yra prisirišęs prie manęs. Žinoma ir tėtis labai svarbu,bet mama  yra pirmoje vietoje. Tad nebus lengva likti vienam visai dienai. Jonukui labiausiai patinka žaisti su mašinomis, tai pagrindinis žaislas nuo kūdikystės, kai tik pradėjo sedėti. O talismanas yra pledukas, be kurio neina niekur. Žinoma mėgsta piešti, lipdyti lipdukus, minkyti plasteliną, klausytis muzikos, žiūrėti filmukus ir išdykauti žaidimų aikštelei. Kalba jau nemažai, aišku daug žodelių taria savaip, bet stengiasi atkartoti.

Darželį pasirinkome labai lengvai. Susižinojom kuris labiausiai populiarus ir patinkantis daugumai. Kai tik gimė iš kart užrašėme į vieną darželį esantį mūsų mieste. Šiemet kai atėjo laiškas,kad patekome labai apsidžiaugėm. Nuėjus į susirinkimą susipažinome su būsima auklėtoja, apžiūrėjome aplinką. Labai patiko kolektyvas ir aplinka, nes darželis pripažintas geriausiu mieste.Tikiuosi patiks ir sūneliui. Žinoma, Jonukui  sakome, kad eis į darželį, bus daug vaikų. Aišku to dar jis nelabai supranta, kol nenuėjo. Bet po truputį ruošiamės ir kalbamės, nes tai bus antri namai. 

Iki sekančio blogo!