Clementoni „Mechanics Junior" žaislai – išsipildžiusi vaikų svajonė!

Clementoni „Mechanics Junior" žaislai – išsipildžiusi vaikų svajonė!

12. Oct 2021, 21:02 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Ruduo jau įpusėjo, nepastebėsime, kaip greitai ateis žiema, o su ja – ir gražiausia metų šventė – Kalėdos. Tad patariame iš anksto pasirūpinti kalėdinių dovanų maišu. Pristatome naujausius Clementoni.lt žaislus–konstruktorius „Mechanics Junior", skirtus vaikams nuo šešerių metų. 

Pievos gyvūnai

Mažiems vaikams skirtas fantastiškas konstravimo rinkinys – galima vienu metu sukonstruoti tris pievos gyvūnų modelius: vorą, sraigę ir skėrį. Daugiau nei 130 detalių, skirtų modeliams su tempiamais ar paspaudžiamais judėjimo mechanizmais konstruoti ir mėgautis naujais nuotykiais! Žaislas padeda vaikams lavinti rankų judesius, loginį mąstymą ir kūrybiškumą.

Jūros gyvūnai

Mažiems vaikams skirtas fantastiškas konstravimo rinkinys – galima vienu metu sukonstruoti tris jūros gyvūnų modelius: krabą, banginį ir rają. Daugiau nei 130 detalių, skirtų modeliams su tempiamais ar paspaudžiamais judėjimo mechanizmais ir elastingomis detalėmis konstruoti – taigi bus galima žaisti su judančiais gyvūnais! Žaislas padeda lavinti kūrybiškumą, rankų judesius ir loginį mąstymą.

Judantys gyvūnai

Sugalvokite, konstruokite, žaiskite! Naujoji mažiems vaikams skirta mechanikos laboratorija su daugybe detalių, iš kurių galima lengvai sukonstruoti fantastiškus judančius ir vaikštančius gyvūnus. Rinkinį sudaro 120 detalių – tai sijos, plokštelės, vinys, kaladėlės, skriemuliai ir specialios figūrėlės (elipsės, lankai ir trikampiai). Varikliu varomas modulis leis kiekvienam sukonstruotam modeliui judėti.

Vadovaudamiesi instrukcijomis sukonstruosite penkis nuotaikingų gyvūnų modelius – gorilą, liūtą, ruonį, ryklį ir vabzdį. O visa kita priklauso nuo vaizduotės! Norėdami aktyvinti judėjimą, tik įjunkite variklį ir... gorila eis savo kojomis, vabzdys plasnos sparnais, ryklys jus vysis, ruonis nerangiai šliauš, o liūtas bėgs.

ViktorijaBudene ViktorijaBudene 15. Oct 2021, 11:25

Kokie įdomūs, bent man nematyti, augant vaikams vis atrandu žaisliukų, konstruktorių ir tokių lavinančių dalykėlių, jog net man pačiai norisi žaisti ?