3 - iasis Luknės gimtadienis

3 - iasis Luknės gimtadienis

07. Oct 2020, 00:34 Akvile Akvile

Spalio 2- oji - stebuklingas metas. Prieš tris metus šią rudeniškai šviesią dieną gimė mano pirmoji dukra, atnešdama neaprėpiamą kiekį gėrio ir džiugesio į mūsų šeimą! Ji jau didelė, protinga ir kūrybinga mergaitė. Kiekvieną dieną stebiuosi jos noru viską išbandyti, pamatyti, pajausti. Aš didžiuojuosi būdama mama - savo Luknės mama! 

O dabar apie šventę, kuri tęsėsi dvi dienas ir panašu, kad dar kartą bus paminėta ateinantį savaitgalį. Juk švęsti smagu!

Luknė ryte buvo pažadinta tylia "Su gimimo diena" (nes juk šalia sesė miega), užpūtė žvakutę ir ėjom žiūrėti, kokios dovanos laukia. Dovanos kaip dovanos, bet labiausiai džiaugėsi helio balionu! Tuomet įvyko saldūs šventiški pusryčiai ir keliavome į darželį su pilnu maišu vaišių. Nuotaika nebuvo geriausia, bet čia jau nieko naujo, kiekvieną rytą stengiamės kažkaip išgyventi. 

Į darželį nunešėme šakotį, vynuogių ir obuolių sulčių. Luknė buvo karūnuota ir su vaikais atšventė savo gimtadienį. Pirmąjį gimtadienį darželyje! 

Nors turėjome planų pakilti į televizijos bokštą ir pažiūrėti į Vilnių iš dangaus, oras nelepino - buvo apniukę ir ūkanota, tad šią pramogą nukėlėme geresniam laikui ir gimtadienio vakarą praleidome namuose, kad dukra galėtų ramiai apžiūrėti dovanas ir pailsėti prieš kitos dienos šventę Kunos parke! O šis yra nuostabus ir nusipelno atskiro straipsniuko, kurį sukurpsiu, kai tik rasiu laisvą minutę!