Žindymas krūtimi ir papildomas maitinimas (9-10 mėn. kūdikio)

16. May, 11:10

Sveikos, norėjau paklausti mamyčių žindančių savo kūdikius krūtimi, kiek kartų per dieną duodat pienuko savo 9-10 mėn. kūdikiams? Mes esam 9.5 mėn. o valgom pienuko ryte vos prabudus, po to prieš pietų miegą ir dar kartą prieš vakarinį miegą ir paskutinį matinimą turiu prieš nakties miegelį, na ir naktį keliasi apie 3-4 kartus. Esu tos nuomonės, kad reikia maitinti pagal poreikį, tačiau mes turim problemėlę, mano sūnus keito maisto dažnai atsisako, tyrių aplmai nebeįsiūlau, valgom tik pusiau trintą, o kita kartą tik šiek tiek susmulkintą maistą. Gal jei mažinčiau maitinimus, geriau valgytų kietą maistą. Beja kruopų košių aplamai nenori, todėl jas valgo kartu su mėsyte ar daržoviene. Nerimauju dėl to, kad MP tokiame amžiuje jau nebėra toks kaloringas ir maistingas, bijau, kad nepritrūktų kokių mikroelementų ir t.t. o gal aš be pagrindo nerimauju.

JustytesMama JustytesMama 28. Mar 2022, 15:54

Kaip išskalbiate dėmes iš vaikučių drabužėlių? Prasidėjo primaitinimas ir tikrai nepavyksta švariai pavalgyti, o ypatingai kai duodu kažką kramtyti. Ar naudojate dėmių išėmėjus? Aš perku https://www.moulin.lt/skalbimui/demiu-isemejai.html ir nežinau jei vaikučio drabužėliams naudosiu nieko baisaus, nealergizuos?

14. Dec 2015, 11:55

Pinigų skolinimosi
A reikia trumpalaikio ekonominės pagalbos ar finansinės padėties, bankų ir finansinių institucijų asmuo vis dar laukia pakankamai kredito ar kitas paskolą per trumpą laiką 48 valandų adresą:. josiane.gourdin82@orange.fr
novaki.finance@gmail.com

17. May 2014, 20:26 charizma19

Taip, kraujo tyrimuką geriau atlikti ir vis tiek neužilgo bus uogų, tai su maistuku atstatysit hemoglobiną, nes tokiems mažiukams jis būna pakritęs ir nieko čia blogo.

17. May 2014, 10:02 emskas

Sunkiai įsiūlau bet kokio maisto, nežinau gal mėginti pačiam duoti su maistu užsiimti, gal taip labiau skanaus. Tarkim pagaminu kalakutienos kotletukus su daržovėmis, viską sutrinu šakute, tai keletą kasnių suvalgo, o po to vėl tas pats, jis rekomenduojamo maisto kiekio per dieną nesuvalgo, tačiau nuolat vis ką nors pasiūlau, tai vieną ar du kasnelius suvalgo, gal jam tiek pakanka, nors pati jau esu pervargus nuo nuolatinio galvojimo, ką dar paruošti... Beja mano sūnus turi 4 dantis. Ir iki 9 mėnesio pavalgius prieš miegą supdavau ant rankų, dabar tik neseniai išmoko užmogti pats, aš šalia guliu jį glostau, dainuoju, o jis vartosi, niurzga ir užmiega.

17. May 2014, 09:50 mellisa

Paskutinį kartą kraujo tyrimas buvo atliktas 5,5 mėn. tuomet hemoglobinas buvo ties riba, pradėjau primaitinti papildomu maistu. Ko gero atsargumo dėlei reikėtų atlikti kraujo tyrimą dar kartą.

16. May 2014, 16:59

Sveika, aš visada žindžiau ir žindau pagal poreikį. Mp yra ne kad ne toks kaloringas, bet būtent toks, kokio reikia jūsų vaikučiui. Tiesa, koks jūsų hemoglobinas?

16. May 2014, 13:03

Sveika, mano dukrai 1,5metukų ir pas mus lygiai tas pats,tik kad ji su papu užmiega...
O taviškis dantų jau turi? manau viskas ateis savo laiku, maždaug nuo metukų pradėt kramtyti turėtų,pradėk nuo puskiečių maistų. pvz.: Bananas,saldi,minkšta kriaušė. 😀