Žemas hemoglobino kiekis kraujyje

24. Oct, 11:28

sveikutes nestukes, stai buvau pas daktara ir kraujo tyrimai parode kad pas mane zemas hemaglobino kiekis kraujyje, turiu tik dvi savaiteles iki pakartotinio kraujo tyrimo, jei nepasikeis teks gultis i ligonine o as to labai nenoriu:( gal zinot kaip namu salygomis pakelti ta hemaglobina?girdejau apie burokeliu sultis tai geriu bent stiklyne per diena bet ar yra dar kokiu budu?busiu dekinga uz patarimus.

27. Feb 2010, 09:51

sveikos, as gyvenu ne lt, ir cia daktarai nuo pirmu men israso gelezi plius c vitamina, visam nestumui, hemoglabinas dabar, kaip pas naujagimi, o gelezis , dar niekam nepakenke

laurora laurora 13. Feb 2010, 22:53

galiu pasakyt receptuka: sutarkuokite morka ir burokeli (tik nevirtus) ir pagardinusios saukstu grietines, suvalgykite. galit dar padruskint 😉

15. Nov 2009, 21:38

mano tik 86 tai sake kad tikrai mazas bed dabar geriu vaistus kur israse, tai ateinancia savaite darys pakartotini kraujo testa.

13. Nov 2009, 13:20

mano hemoglobinas visa nestuma buvo 90-98.,geriau feroblobina, bet jis tik tam kartui pakeldavo, o paskui vel nukrisdavo. dar geriau burokeliu, morku, obuoliu sultis, namie spaustas, po stikline i diena. buvo neskaunu, bet padejo, hemoglobina skilo

13. Nov 2009, 11:03

o kiek tas mazas hemoglobino kiekis? mum buvo 112 ir gydytoja israse feroglobina,bet as nuejau pas kita gydytoja,hematologa,o jis pasake baikit juokus,cia mazam vaikui geras hemoglobinas,jei duotumet prie 112 tai jam uzkietetu viduriai ir sake galima sutrikdyt zarnyno veikla..tai geriau paciom nepirkt,o pasitart ar tikrai jis butinas.vistik chemija taip gerai nepasisavina,kaip is maisto gauta gelezis.mes negerem ju ir su laiku pasitaise 😀

05. Nov 2009, 11:49

Pabandykit mamytes nusipirkt feroglobina,cia kaip papildai,ne viena pavyzdi zinau,kas pasikele hemoglobina su tais papildais 😀

26. Oct 2009, 19:20

raudona tik

26. Oct 2009, 19:15

dar prisiminiau vyna geriau vietoj tableciu po to

26. Oct 2009, 19:12

begedes tabletes tik brangios☹

26. Oct 2009, 19:11

iki pat nestumo galo man taip buvo☹

26. Oct 2009, 19:10

gelezi gerk

26. Oct 2009, 12:42

simona87, turetu siaip atsistatyt. Mano mamai vis buna mazakraujyste, tai ji zino visus produktus ka naudot, kad pakelt, kai man buvo tai ir pasake pilna tu patarimu, o Tardyferon gelezies tableciu skyre daktare kai laukiausi, pageriau, valgiau produktu kur gelezies yra ir pakilo. Dar gerai yra saltalankiu sultys. Sveik😉

25. Oct 2009, 14:19

jau naudojuosi visais oxytes patarimais, nes tikrai nenoriu likus tiek nedaug laiko gultis i ligonine, beda ta kad leliukas isties augdamas vis daugiau pasisavina nes nestumo pradzioje jokiu problemu neturejau, o dabar islindo 😀 bet tikiuosi pastangos nenueis veltui ir viskas atsitaisys 😀

25. Oct 2009, 14:07

O as iki puses nestumo turejau nemaza gelezies rezerva prisikaupus, o dabar stipriai pamazejo, normalu, juk vaikiuko poreikis dideja jam augant😀Gelezies pasisavinima stabdo pieno produktai, o as juos labai megstu, reiks kazkaip reguliuot mityba, bet matyt neisvengsiu gelezies preparatuku papildomai pavartot. Simona87, pasinaudok oxytes patarimais, labai tikiuosi, kad ligonines neprireiks...😉

25. Oct 2009, 11:46

dar valgyk juoda sokolada ir hematogena yra dar tabletes Fenules vadinasi,bet nezinau ar nescioms galima jas vartoti.Tikiuosi i ligonine neteks tau gultis ir viskas issispres 😉

24. Oct 2009, 17:21

as ir geriau tas tebletes ir kai maitinau 😀

24. Oct 2009, 16:56

oj kiek daug variantu, aciu tau labai oxyte 😀

24. Oct 2009, 12:11

Hemaglobina kelia raudona mesa (jautiena, versiena), granatu sultys, dilgeliu arbata, ersketroziu arbata, spinatai, brokoliai, zemuoges( gal turi prisisaldziusi ),dziovinti vaisiai,kepeneles. Gerk vitamina C, jis padeda pasisavinti gelezi, taip pat folio rugstis padeda pasisavinti, folio r. tai turbut ir taip jau vartoji😉 Siaip man tai sake nusipirkti gelezies preaparata, tai as pirkausi tabletemis (tokios ryskiai rozines) vadinasi Tardyferon.

24. Oct 2009, 11:28

sveikutes nestukes, stai buvau pas daktara ir kraujo tyrimai parode kad pas mane zemas hemaglobino kiekis kraujyje, turiu tik dvi savaiteles iki pakartotinio kraujo tyrimo, jei nepasikeis teks gultis i ligonine o as to labai nenoriu☹ gal zinot kaip namu salygomis pakelti ta hemaglobina?girdejau apie burokeliu sultis tai geriu bent stiklyne per diena bet ar yra dar kokiu budu?busiu dekinga uz patarimus.