Young living difuzorius ir ateriniai aliejai

04. Feb, 09:42

Vasario 17 d. vėl užsakinėsime Young Living firmos ultragarsinius difuzorius.Aromaterapijos mylėtojos ir mamos,lankančios paskaitas jau esate susipažinę su šiuo gėriu,kuris ne tik garina eterinius aliejus,bet ir valo bei drėkina patalpų orą.Tai difuzorius - jonizatorius - drėkintuvas viename.Garinimas vyksta ultragarsiniu,visiškai šaltu principu,tai reiškia,kad prietaisas "nenužudo" eterinio aliejaus molekulių,kaip kad tradicinės aroma-lempos,kur vandenukas su eteriniu aliejumi yra kaitinamas žvakės liepsnos.Dėka šios technologijos į patalpą paleidžiamas eterinis aliejus yra gyvas,turi visas terapines savybes,valo,jonizuoja,dezinfekuoja patalpos orą,palieka malonų aromatą.
Taip pat šis prietaisas gali būti naudojamas kaip inhaliatorius vaikams ir suaugusiems: kadangi išeinantis garas yra šaltas,tai yra saugus ir labai efektyvus inhaliavimo variantas.
Veikia labai tyliai,turi reguliuojamą apšvietimą (šviečia melsva šviesele arba nešviečia visai),automatiškai išsijungia,kai talpoje baigiasi vanduo ir aliejai.
Galima naudoti ir be eterinių aliejų.Yra oro jonizavimo funkcija - prietaisas "paleidžia" į aplinką neigiamų jonų,kurie natūraliai naikina bakterijas,valo ir grynina orą.Be to,neigiami jonai skatina deguonies patekimą į mūsų organizmo ląsteles,o tai reiškia,kad esame energingesni,gražesni ir labiau apsaugoti nuo infekcijų!
Panaudojus prietaisą bent 15min. patalpoje oras pasidaro minkštas,lengvas ir gaivus.Tyrimais įrodyta,kad panaudojus jonizatorių su eteriniais aliejais bent 1,5h oras namuose tampa švaresnis net 72 valandoms!
Nereali investicija į visos šeimos sveikatą!
Kartu su difuzoriumi dovanų gaunate levandų eterinį aliejų (5ml) ir citrusinių eterinių aliejų mišinį (5ml).
Garantija: 12 mėnesių.
KAINA: 100 eurų (atsiimant Kaune); su siuntimu į kitus miestus 102eur
Norinčios užsisakyti - rašykite privačią žinutę.

P.S. Šį mėnesį kompanija turi nerealų pasiūlymą: difuzorius+13 reikalingiausių eterinių aliejų (namų vaistinėlė) - tik 183eur!Kaina galioja tik užsisakant savarankiškai. Jei reikia pagalbos registruojantis sistemoje - rašykite,padėsime smile emoticon

Daugiau apie produktą ir firmą galite pasiskaityti čia:
https://www.youngliving.com/en_SG/products/dewdrop-diffuserhttps

Namų vaistinėlė (startinis rinkinys): https://www.youngliving.com/en_EU/products/premium-starter-kit-with-dewdrop