Sveikutes mamytes labai noriu paprasyti,kad patartumete,arba pasakytumete kaip jus pasielgtumete,jeigu netycia pamatytumet ,kad vyras meilei susirasineja su kita mergina ? Mes turime du vaikucius 9 metu ir 9 men as nezinau ,kaip man elgtis tokiu atveju isviso pasimetus,taip viskas buvo grazu ir va tau ......Kai uzklausiau vyro jis sako,kad cia siaip susirasinejimas ,kad dauguma vyru tai daro ...Nu nezinau,abejoju kaskaip, ar cia normalu ? :(
Pritariu Živilei.
Sveikutes as taipat turiu beda.. Su draugu jau esame 2 metai ir taip isejo,kad laukiames vaikelio. As ji labai myliu jis tvirtina, kad mane irgi myli, bet as abejoju, nes jis nuolat nuklysta i sali. Visa musu draugyste rasinedavo kitoms merginoms as suzinodavau tai tada pykdavomes, jis aiskindavo kad jam patinka bendrauti su kitom merginom, bet daugiau nieko. Jo zinutes joms budavo tokios, kuriose jis siulydavo joms pasimyleti. man pasiaiskindavo, kad nezino del ko tai daro. jam patinka taip bendrauti su kitomis merginomis.
Man tai yra ziauriai skaudu, bet nepajegiau jo palikti niekada. dabar mes gyvename jau kuris laikas kartu,jei palikciau ji netureciau kur eiti, o dar su vaikeliu ant ranku.. Net nestumo metu jis sugeba rasineti kitoms tokias zinutes, kiek zinau su viena buvo susitikes, bet sake, kad nieko tarp ju nebuvo,nes teisinasi jog nesugebetu su kita pasimyleti,bet manau kad sugebetu. zodziu as nebezinau kaip toliau gyventi ka daryti. Gal galite patarti.. Gal turite patarimu kaip man pakeisti savo charakteri, kad jam atrodyciau stipri ir savim pasitikinti, gal kas pasikeistu musu santykiuose.. Prasau patarkite..☹☹☹
widilwe kam tau toks vyras jaigu prie taves leidosi grabaliojamas kitos? jai taip elgesi prie taves tai vaizduote nenesa ka jis issidirbineja kai taves sale nebuna. baisu...
widilwe as irgi apakusi ☹ as jauciu jei pamaticiau savo vyra su kita,ir jai ir jam gerai spirciau 😀 ir nebutu pas mane tokio vyro ir drauges 😀 o lavelasai nesikeicia,patikiek zinau is savo patirties turejau toki ☹ tai jisai jau turi zmona,vaika ir vis tien eina i kaire ☹ o vaikas nekaltas,reikia gimdyt,jei tu gali vaika islaikyt.o vyra ir su vaiku galima gera surast.irgi is savo patirties sakau 😀
Krisliuk gerai cia pasakei,as ir ta pati buciau padarius... Tu gal per gera Widilve,kartais reikia uz save pakovot o dabar reiks ir uz mazyli😀 Laikykis😀
toks vyras tikrai nepasikeis niekada jei jis turi silpnybe moterims kitoms, jie tiesiog is taves pasityciojo jei jis leidosi ikazkokius glostymus, niekada velnias nevirs angelu, taip ir toks vyras nepasikeis, tad gerai pagalvok ar verta buti su tokiu lovelasu
Geriausia drauge gali pridaryti taip,kad busi pati nesapnavusi net😀 Ji gal taip pripratusi.eina su visais ir vyras jos eina.....Oj oj kiek yra tokiu....vyrai niekada nemato savo klaidu.jiems viskas galima...😀 Nei ji tau nepasakys,nei jis tau isstikruju ka jie ten dare.......Apgalvok viska ramiai......
ji atsigule i kita lova šalia..o ji tai žinojau kad megsta palysti prie kitų (pati turi vyra,tik tolezeizininkas yra) na isitikinau,kad draugus reikia labai rinktis..
nesupratau 😀 tai ko tu laukei, ir kaip leidai iš viso tai k.. miegot šalia??? aš ją būčiau už plaukų nuo laiptų nuridenus..dar tokio absurdo negirdėjau, kad draugė gultųsi šalia? tai nejaugi nebuvo kur miegoti? jei būtų draugė normali, ji apskritai šalia tavęs gulėtų, jei daugiau vietos nėr, o ne šalia tavo vyro..o gal aš jau pasenau, gal dabar yra madinga miegoti trise 😃
del vaiko tai tikrai jau nebesvarstau, bet taip norisi tiketi kad dar gali žmogus pasikeisti. Man net galva to neišneša, kaip sakydamas ir planuodamas ateitį žmogus kartu su tavimi gali taip išduoti ( na nepagavau jo, bet taip širdis jaučia)
Widilwe labai pazystama situacija,tik kad as nescia nebuvau. Mano ex draugas toks buvo,prisidirba su kita,pykstames susitaikom,atrodo kuri laika viskas gerai net idealu ir vel kasnors...Nemanau,kad tokie zmones keicias...Ir isvis as ta k... buciau is lovos isspyrus,ir dar snuki isdauzius,neidomu ar snekejus dude ar dar kazka...Nu baisu apie tokia situacija pagalvot ir prisimint buvusias☹ O del vaikucio,ne viena mama uzsiaugina ji viena. Pagalvok labai gerai jei myli vaikus,jei pasidarysi aborta gal gyvenime nebegalesi turet vaiku,grauzi save visa gyvenima... Ir jau tam mazyliui 6sav,tai pas tave pilvuke jau plaka dar viena sirdele😀
Na nemanau, kad ta mergina tavo drauge, jei taip taves negerbia, o apie tavo drauga as patyliu isviso. man susidaro toks ispudis, kad jie is taves tyciojasi. nemanau, kad tau toks vyras reikalingas, as suprantu, kad tu ji myli, bet ko gero jau geriau vienai auginti vaikuti, nei gyvenant su tokiu vyru, kiekviena karta jam isejus galvoti, ar nesiduoda su kokia merga. O ir aplamai, kas cia per nesamone miegoti tryse....
Labas Mamytes ☹ laukiuosi dar tik kokias 6 sav. tai pirmas vaikelis (nuo mylimo vyro) nz ka daryti 6dieni buvome drauges gimtadieni, visiems pasakem kad laukiuosi.. kadangi pavargau pati pirmoji nuejau miegoti, palikau savo drauga ramia sirdimi.. nakti jau visi prigere, jau visi laksto kur kas, tik negirdziu savo draugo. Galvoju nulipsiu i wc ir paziuresiu ka beveikia. Ogi nueinu, is duso iseina mano mokyklos drauge ir ziuriu stovi mano draugas... (abu teige kad nieko nebuvo, kad tik kalbejosi) abiem netikiu ta pana paskutine k o mano draugas kai draugavo su kita buvo neistikimas pora kartu. Tai pasitikejimo nera, bet jis sako kad mane myli ir negaletu taip pasielgti, kad su manim jis pasikeite.. bet tai dar ne viskas.. parejau i lova jis is paskos po kiek laiko ir ji.. tai mes v ienoje lovoje ji salia jo kitoje, atsisuku ir ji ji grabalioja su kojom o jis nieko nesako ir tyli.. as nz ka daryti jis sako taigi cia nieko tokio, bet nz ka man daryti man taip sunku, nenoriu buti viena su vaiku ir nenoriu buti su neistikimu vyru.. jau pora dienu aiskinames jis atsiparsineja kad nepasake jai nelysk.. man sunku jam atleist, jisa prisiekineja kad nieko nedare ir nedarys, kad as jo zmogus ir pan.. ka man daryti?! prasau padekit man, jau nebezinau ar noriu to vaiko, jau nieko nebenoriu..
😀 aciukas Laura26
Nu ir saunuole tu😀
Labuka laura26 aciu gyvenam pobiski 😀 visko buna ,bet jau nebekreipiu taip demesio atsibodo ,labai daug visokiu reikaliuku susikaupe tai kolkas nera laiko nesamonems 😀 o as uzsiimu su vaikuciais ir savimi 😀
Labutis,kaip tau nefertiti sekas su vyru?
As irgi taip visada maniau ,bet kai palete tai istikruju ,tai kaskodel veiksmai visai neatitinka mastimui ☹ zinau ,kad neverta,bet taip noresi ,kad butu pilnaverte seima ....
As tavo vietoi reaguociau labai garsiai,kas cia gali buti per seip bendravimai,mano manymu jeigu vyras tikrai myli savo zmona tai jis pazinciu internete neieskos. O del vaiku zinok neverta gyventi su tokiu vyru,ateis laikas ir vaikai viska supras.
Tikrai teisingas, nes nesigailiu nei trupucio😀
Laurencijaja na isivaizduoju ,kad paini situacija buvo tavo ir tikiuosi ,kad pasirinkimas teisingas 😀
Oi kiek cia prirase mamytes siandien net visko nepaskaitysiu 😀 Nefertiti: Jis sedejo kaleime per ziopluma savo,as jo islaukiau 3metus mylejau mylejau,gryzau i LT menesi prabuvau su juo nu mele begaline,ir visos isdavystes uzsimirso, va po menesio sutikau ji ta mano svajoniu vyra 😀 Kuris neruko,negeria,rupestingas malonus,isvaizdus ir t.t. Aisku visi turi savo minusu idealiu nebuna, ir susuko man galvele nezinojau kuri rinktis ta su kuri pazystu 8metus ir praeitis nekokia ar nauja meile be praeities ir dar uzsienietis 😀. Gryzau i LT galvojau palengvins apsispret,tai pasipirso man... Nu vienu zodziu sunku begalo buvo apsispresti... bet pasirinkau nauja ir tikrai nesigailiu,mes dar neapsizenije,bet turim nuostabia beveik 8men dukryte 😀 Manau padariau teisinga sprendima 😀 Va tiek 😀
manau kalbetis visada smagu apie viska ,na bent jau man 😀 gero vakarelio
ne ne ne sventuoles tikrai nenoretu ,na ir nesu deja tokia 😃 ir lova mums nevisada reikalinga 😀
gero vakaro ir jum😀
smagu ir man ir nemanau,kad tai turetu but geda kalbet,kad cia internetas...nekalbam vardais ar dar kaip....tieisog is to galim viena kitai padeti,naujoves,pojuciai,patirtis....kazkuri pasismet ideju..
gero vakariuko jums 😀
is vienos temos perejom prie sexso be tabu 😃 oi smagu cia su jumis pasipliotkinti apie viska buvo ,bet reikia begti tvarkytis biskuti 😀
na as tokiu irgi nesutikus 😃 tada arba bando patys primest svenuolius arba tikrai nesveiki yra... 😀
NA KA MAno erzilas tuoj bus namie,begsiu ir as...
nesutikau dar ne vieno vyro,kuriam reiktu tylenes lovoje ,kaip lentos....nebant tenkinasi is namu duru kitaip,tada suprantu,kad nebereikia jam energingos 😃