Vyrai dirba užsienyje, mamytės su vaikučiais namuose

18. Jun, 09:28

Sveikutes,ar yra tokiu mamyciu musu tarpe? :)

03. Oct 2011, 14:16

sveikos as irgi ilgai gyvanasle buvau ir daug pergyvenau,tikrai buvo visko,bet labai nusiraminau kai isejau dibrti jau pati po mamytes atostogu.galiu ir jus pasiimti dirbti i draudimukus laisvu grafiku.parasykit erika.draudimas@gmail.com papasakosiu pasideresim

18. Sep 2011, 14:10

sveikutes. maniskis ir vazineja i komadiruotes,ilgiausiai yra buves isvykes apie 4 menesius,aisku,labai sunku,bet pripranta ir gyvenam toliau su suneliu,kalbam kasdien per skype. As tai manau,kad vyrai ir moterys yra beveik vienodu,yra kurios ir moteris kur nalieva nueina kol vyro nera,tiek ir vyru. As asmeniskai,jai turiu savo vyra,esam susituoke 3 metai ir 3 metus draugavom,tai man kitu ir net ir mintys nekyla. O vyru as pasitikiu 100% jai kas eina nalieva,tai nereik ir komadiruociu 😀

18. Sep 2011, 01:31

Aisku daug priklauso nuo vyro,nenores neis bus istikimas...manasis per 5musu kartu praleistus metus yr buves atskirai ilgiause 3men...uj kaip sunku buvo...bet yra seimu kur buna atskirai ir po metus,taip jad jus stiprios mamukai😀

17. Sep 2011, 15:01

nu zinok,kai zmonos nera salia,tai ir pagundos didesnes😉

17. Sep 2011, 14:06

stiprios esat mamos jus.as taip negaleciau gyventi..yoac,kai esu maciusi,kas vyksta su tais isvykusiais vyrais...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.nepasitikeciau tikrai😉

17. Sep 2011, 13:55

mes irgi bunas be tevelio,dabar jau 4men kaip isvaziaves i komandiruote,labai truksta liudna,bet kiekviena diena kalban per skype 😀

18. Jun 2011, 20:38

ajai kaip trumpai...vaikams sunkiausia

18. Jun 2011, 20:02

nesidžiaugiam ilgai savo tėčiu, pabūna 2-3 savaites ir atgal☹

18. Jun 2011, 12:54

oho,tai ilgam isvykes pabuna,o sugryzes kiek laiko pabuna su jumis? Maniskis tai daugiausiai buvo 3men su biskiuka,bet ir tai labai kita kart sunku buna,kad priprantama tai pritariu,susitaikau ir gyvenu,tik aisku lengviau gal,neturiu nei suns ir tik viena vaika 2.6metuku 😀 o visa laika ,tai pagrinde tik mudu bunam. Mano vyras kiles is skuodo 😀

18. Jun 2011, 11:24

Aš iš Plungės, o tenka būti su dviem vaikais ir dar šuniu😃 mūsų tėtis grįžta tik kartą per puse metų, prieš mėnesiuką išleidom po atostogų, tai kitą kartą susitiksim tik žiemą☹ Na prie visko priprantama, aišku būna dienų kai norisi tiesiog staugti, bet yra kaip yra... Daug padeda vyresnėlis, o ir pas tėvus dažnai nuvažiuoju😀

18. Jun 2011, 10:42

sveikute jolantux 😀 man taip pat labai daznai tenka su vaiku but vienai,o vyras isvykstantis i uzsieni komandiruote. o is kokio miesto Jus? Kaip sekasi istemti ta laika be vyro?

18. Jun 2011, 10:09

aš viena iš tų, kuri gyvnašlauja

18. Jun 2011, 09:28

Sveikutes,ar yra tokiu mamyciu musu tarpe?
😀