Vitaminai nėštukėms

03. Dec, 08:23

sveikos mielosios :) nezinau ar kas tokia tema kalbejo ar ne :) bet man labai idomu,kaip ten su tais vitaminais nestukem yra,ar esat vartojusios? ar verta pirkti? o gal tai tik pinigu svaistymas? manau cia galesim apie tai ir apie visa kita pasikalbet drasiai :)

27. Nov 2013, 09:21

Sveikos. Mano gydytoja taip pat liepė rūpintis mityba ir atsisakyti tablečių. Taip ir darau 😀 Dabar 5 nėštumo mėnuo, kolkas savijauta puiki, tpu tpu. Bet aš ir prieš tai puikiai jaučiausi, neturėjau jokių sveikatos problemų. Galbūt reikėtų rinktis kiekvienai pagal poreikius? Jei jau kaip sakot kraujuoja dantenos ar akivaizdžiai trūksta kažkurių medžiagų - tikrai gerčiau vitaminus papildomai.

Lukunia9 Lukunia9 27. Nov 2013, 08:41 agnyte789

va va,as ir vartojau vitaminus ir laiminga,dantukai sveiki liko,o tai jau buvo prasidejas dantenu kraujavimas.
vartojau "Lady praghma"

26. Nov 2013, 18:56

Merginos, o ka manote apie Chia seklas? kaip ir naturalus reikalas, o vitaminu irgi kruva 😀 Čijos sėklose rasite:

8 kartus daugiau omegos-3 nei lašišoje
5-6 kartus daugiau kalcio nei karvės piene
3 kartus daugiau geležies nei špinatuose
2 kartus daugiau kalio nei bananuose
15 kartų daugiau magnio nei brokolyje
2 kartus daugiau pluošto (fibre) nei sėlenų dribsniuose
6 kartus daugiau baltymų nei raudonose (kidney) pupelėse
4 kartus daugiau selenio nei sėmenyse
9 kartus daugiau fosforo nei piene
kelis kartus daugiau antioksidantų nei mėlynėse
ir t.t.

Jas vartojau iki nestumo, paskui nustojau, nes nezinau koks poveikis, bet dabar susimasciau gal kuri bandete?

18. Mar 2012, 22:11

Geriu Elevit, rekomendavo net dvi gyd.

16. Mar 2012, 09:30

sveikutes mamytes, ka manote apie Elevit vitaminus? 😀

03. Dec 2011, 22:38

Na as visa nestuma vitaminus geriau ir nieko neatsitiko,bet va ir kalcio nepraradau ir dantys sveiki liko..

03. Dec 2011, 21:03

tai sakau,kad neina kitaip 😀 bet geriau apeit ta chemija 😀

03. Dec 2011, 21:02

o cia net labai rimta priezastis tada

03. Dec 2011, 20:58

ir dar sake nepatartyna,nes paskui gali but alergija maziukui.

03. Dec 2011, 20:56

del chemijos pritariu,bet na juk neiseis taip kad visa diena tik vaisiai ir darzoves kad dienos norma gautum reikiamu vitaminu 😀 tam juk ir yra maisto papildai 😀

03. Dec 2011, 20:47

kuo maziau kisti chemijos i save,geriau vaisiai,darzoves,zuvis ir t.t

03. Dec 2011, 20:44

O man sake kad svarbiausia gerti folio rugsti, o visus kitus gali gauti ir su maistu. Na nuo 30 savaiciu dar patartina zuvu taukus gerti.

03. Dec 2011, 20:41

mums gine sake,kad nereikia gert vitaminus,geriau valgyt vaisius ir darzoves

03. Dec 2011, 20:23

sveikos mielosios 😀 nezinau ar kas tokia tema kalbejo ar ne 😀 bet man labai idomu,kaip ten su tais vitaminais nestukem yra,ar esat vartojusios? ar verta pirkti? o gal tai tik pinigu svaistymas? manau cia galesim apie tai ir apie visa kita pasikalbet drasiai 😀