Sveikos mielosios:) Žinau kaip visos nori turėti ilgus plaukus:) Pasidalykite patarimais kokiomis priemones galima greitai ir sveikai atsiauginti plaukučius:)
Sveikos mielosios:) Žinau kaip visos nori turėti ilgus plaukus:) Pasidalykite patarimais kokiomis priemones galima greitai ir sveikai atsiauginti plaukučius:)
As dabar karstomis zirklemis kerpuos, paziuresiu ar isties bus toks efektas, kaip kalbama ir zadama 😀 sakoma, kad po keliu kirpymu plauakai labai greit auga, o svarbiausia labai sveiki
Vilniuje, plauku tresai kokybiski uz gera kaina. i kitus miestus siuntimas +10 lt šypsena 863395643
o kur ju rast?
sveikos mamyte, darau braziliska plauku tiesinima, jis atgaivina plaukus tampa svelnus blizga minksti tiesus ir labai atsigauna plauko struktura, kiek turiu klienciu labai patenkintos jos, tad jai susidomeste parasykite😀 i pasta : bakkristina@gmail.com
na o kaip kariaut su pleiskanom?
As nusipirkau Jamaikos juoduju ricinu alieju. Po keliu kartu plauku slinkimas sumazejo (y)
slenka plaukai ka daryt?
na aisku turbut mano genai geri, bet del plauku augimo niekada problemu neturejau. Realiai per menesi plaukai paauga iki 0.5 cm, per pusantru metu dvigubai ilgesni mano plaukai nei buvo 😀 aisku jei per gyvenima nebuciau ju daziusi tai ir storesnius tureciau, bet...siaip nieko ypatingo nedarau. Kazkaip netikiu kad kazkokiomis priemonemis galima paskatinti augti plaukus is isores, tiesiog galbut galima juos siek tiek atgaivinti, bet viskas turi prasideti is vidaus: mityba, vitaminai, sveikas gyvenimo budas ir panasiai. Aisku velgi gal genetika tokia, kad letai plaukai auga ir daryk nedares 😀 Bet linkiu visoms tureti sveikus plaukus svarbiausia, tas ilgis juk nesvarbus 😉
Dazna problema 😀 mano plaukai irgi buvo zemiau liemens, bet.. Nysikirpau, nusidaziau ir jau tiek metu nebeatauga. Dabar pradejau i savaite po karta detis kauke-alyvuogiu aliejaus, pravaikstau beveik visa diena. Poveikis po truputi jauciasi, plaukai svelnesni, storesni net atrodo, o ir galiukai primaitinti 😀
oj man si tema taipat labai aktuali. kazkada turejau ilgus plaukus na bet nusikirpau o daba ir vel noriu ilgu plauku:-)
sveika 😀 as nenaudojau jokiu priemoniu,tiesiog laiku kirpau ir kerpuosi galiukus,kad neskilinetu.tereikia laiko ir kantrybes 😀na o priemoniu tai turbut visokiu yra,tik kyla klausima ar padeda jos...jei jau is tu paprastesniu tai nakvisu aliejus labai gerai(ne tik plaukam),nuo slinkimo varnalesu aliejus padeda 😀 esu ne karta girdejusi,kad tam,kad augtu sveikas plaukas,turi buti sveika galvos oda 😀
Sveikos mielosios😀 Žinau kaip visos nori turėti ilgus plaukus😀 Pasidalykite patarimais kokiomis priemones galima greitai ir sveikai atsiauginti plaukučius😀